85/80 skille (pozniej podskiluje jeszcze)
7mlvl
warrior helm,yala arm,zao leg,boh,Avanger
gdzie mogł bym wyciągnąć jakiś profit ?
jak najmniejsze waste
Pacc kupie w przyszłym miesiącu,teraz chciałbym troche zarobic xd
Wersja do druku
85/80 skille (pozniej podskiluje jeszcze)
7mlvl
warrior helm,yala arm,zao leg,boh,Avanger
gdzie mogł bym wyciągnąć jakiś profit ?
jak najmniejsze waste
Pacc kupie w przyszłym miesiącu,teraz chciałbym troche zarobic xd
OF, Venore D Lair, Mint
Jest dużo takich tematów..
lol... to już głupota pytać o takie coś
od 80lvla można expić wszędzie na faccu i mieć profit albo i wcześniej - oczywiście knightem i palkiem
pójdziesz na ofa - profit
dlair veno - profit
ef - profit
knight na faccu ma wszędzie profit na takim lvlu...
up*
na takim levelu bawic sie na EF - smiechu warte, tam to moze zarabiac 40-50 level a nie 115.
Top:
Cala forteca orkow czeka na ciebie, ew Vdl/Deeper Fibula.
down*
polecam 'orc fortest' XD
Raty/Trolle myślę że tam nawet 1pota nie zwastujesz.
#A tak serio to moim zdaniem siedź cały czas na dużym campie Venore Dragon Lair. Szybki exp no i nie najgorszy lot.
No ale jeśli chodzi wyłącznie o jak największy lot to leć na Orc Fortest bo tam to b.dużo itemów leci. Halabardy + Szczątki
Możesz spróbować na BK, tam nigdy nie ma waste.
a ja bym spróbował wziąć kilka hmmów albo jakieś gfb (ghosty) i iść na dark cathedral oczywiśćie sam dół i za portalem (przesunąć każda dźwignie i ruszać do portalu). Kasa niesamowita. Co drugi assassin zrzuca 40 gp + steel helmety , rody z witchy
Mintwalin, jeżeli masz postmana ofc, będziesz miał tam idealnie, robiąc lotbagi bardzo szybko się wzbogacisz a jak nie to pozostaje ci OF tam też się świetnie zarabia.
Pozdro
Chłopaki jaki mintwalling ?? Tylko OF zbierasz każdą iteme od chain helmeta/sabry po halabarde i albo targasz do veno/ab ( radze ab ) albo skrzynka gdy masz postmana. Chyba że grasz na no pvp to na mintwaling bedzie już dużżżoooo deadów minosów ( neo bot rox ) to tam ( oczywiście sprawdzasz ciała ).
Co do tego to miałbym bardzo duże zastrzeżenia ^^
@top
Of of of i jeszcze raz of
No i możesz pośmigac na wrl na demonie. Jeśli sie przyfarci to zarobek będzie nawet BARDZO duży ; >
Of jest jak najbardziej do expa i do kasy. Ja na 92 lvlu jestem 50~k na + z jednego wejścia więc...
OF to raczej chyba do expa nie? W sumie to ten crus spadnie jakaś kasa jest tylko że ja bym proponował dragi, 2x szybciej zarobisz niż na OF'ie bo będzie Ci leciało dużo itemów o małej wartości od 2k do 5k + addonówki (jeżeli masz obisidian już kupiony to tym lepiej).
No i te wrl na demonie ale one są strasznie wkur*iające.
Faktycznie moglbys sprobowac na tych WRL z trapem :) przy niewielkim farcie bedziesz mial spory plusik.
Czyli jesli ktos ma 150 level i pyta gdzie zarobic to mam mu wymieniac roty - bo przeciez bedzie profit!
Mysl troche i dawaj tylko naprawde warte uwagi miejscowki a nie byle co.
Top*
o Of juz mowilem, ewentualnie mozna calkiem fajnie na dwarf questcie porobic lootbagi (jest tam szybki resp wiec moze byc ok :P)