Mam pytanie, warto tam postawiać summony ( chodzi o monki ) ?
Na prawdę, aż tak szybki resp tam jest ?
Wersja do druku
Mam pytanie, warto tam postawiać summony ( chodzi o monki ) ?
Na prawdę, aż tak szybki resp tam jest ?
Duzo jest ich tam, ale pomieszczenie jest male. Nie wiem bardzo czy przy np. 500 osobach online zdolasz tam huncic z summonem. Moze i dasz rade, ale nic ciekawego nie bedzie.
Zapomniałem dodać, świat pvp, w porywach do 250 graczów. Expowiska rzadko zajmowane, lecz nie ma problemów z kolejkami na expa.
resp jest bardzo wolny. Jest ich dużo ale po przejściu całej jaskini i wybiciu wszysktich jest slabo
Nie opłaca się z sumonem marny exp, a summon może paść jak dopadną go 3 guardy ;d
Również jak koledzy up tam się nie opłaca z sumonem jeszcze przy tylu osobach online jak mówisz po wybiciu całego respa guardy będą się powoli respiły więc tam będziesz miał mało exp/h.
Skoro jest to pvp server gdzie gra około 250 ppl, to nie opłaca się w ogóle expić z summonami. Traciłbyś niepotrzebny exp. Postaraj się wybić 1 resp, a potem z pewnością sobie dasz radę. Jednakże na każdym servie pvp guardy są często odwiedzane przez pk teamy ;p
Zależy, jaki masz lvl. Brat 30~ lvlem, druidem ogarniał wszystkie 3 piętra na Opt-PvP.
Summony teraz niestety odchodzą do lamusa, oprócz nielicznych pozostałych metod wykorzystywania... ;d .
Pzdr ^^