Witam, gdzie według was najlepiej zarobić takim RP :]? 99 dista z eq.
Na wyrmach jest całkiem dobrze ale niestety przepełnione są więc to wchodzi w grę tylko rano jak ludzi mało, macie jakieś dobre propozycje na zarobek takim RP :P?
Wersja do druku
Witam, gdzie według was najlepiej zarobić takim RP :]? 99 dista z eq.
Na wyrmach jest całkiem dobrze ale niestety przepełnione są więc to wchodzi w grę tylko rano jak ludzi mało, macie jakieś dobre propozycje na zarobek takim RP :P?
Na zombie zbierasz co poleci, do tego dochodza djiny z taskiem, piraty na nargor tez z taskiem. Mozesz probowac forbidden island hydry z pb, albo podziemia zombie z pb.
Lizardy na Zao - świetny zarobek i niezły exp.
wrle z trapem
Byles na wyrmach za Necro questem (chodzi mi o ten z medusa shieldem i skull staffem, za respem Necropharusa) ?
A tak to jak dla mnie jeden z lepszych zarobkow to dragi.. Posiedzisz z 1h i nic nie leci, ale jak juz zacznie spadac to profity ostre. :P
Polecam do tego dragi Yala albo Zao.
gs isle i wszystko jasne :) chociaz ty najlepsze profity to faktycznie bys z pb trzepal gdzies na zao, np lizardy :P albo frosty mozesz poprzechodzic :)?
Mines z fire wallami. Exp + kasa bardzo dobra.
Dokładnie, albo wyrmy z pb, albo kopalnie z fire bomb/wall i pb/enchanty. Profit murowany exp też dobry.
Najważniejsze, że + 1 post :P bo znów tylko powtarzasz xD
Ja od siebie mogę dorzucić Culty. Jest to naprawdę świetne miejsce do zarabiania palladynem, bijesz od razu z 2 serpent spawnami(luruj pojedynczo najlepiej) z których na hunt zawsze coś ciekawego spadnie. Culty wg mnie najlepiej orac z E-spear bo nie trzeba ganiać i się ładować w spawn. Przydatny jest również dwarven ring :)
Reszta już chyba wymieniona została.
Pozdro
Wyrmy z pb - polecam
Cemetery -1 < polecam
Zombie - royalki
Lizardy Zao - pb <polecam
Culty - enchated/pb
Malada - rs
Quary - pb/hard
To są najlepsze opcję. Możesz bić oczywiście jakieś necro ale to albo coś spadnie albo nie ; >