Witajcie, kiedys slyszalem ze na FACC'u sa Warlocki.
Gdzie dokladnie ? Moglby ktos mapke wstawic tutaj ?
I czy dalbym rade 90 palkiem expic sam i czy bardzo bym mial waste?
Skille 95 dist + dobre eq.
Z gory dziekuje :)
Wersja do druku
Witajcie, kiedys slyszalem ze na FACC'u sa Warlocki.
Gdzie dokladnie ? Moglby ktos mapke wstawic tutaj ?
I czy dalbym rade 90 palkiem expic sam i czy bardzo bym mial waste?
Skille 95 dist + dobre eq.
Z gory dziekuje :)
Tutaj masz drogę: tibia.wikia.com/wiki/Route%3A_Demona
Myślę, że będziesz miał bardzo ciężko tam expić, najlepiej weź ze sobą drugiego palka (oczywiście assy). Na profit nie licz, acz czasem można wyjść sporo na +
Gdybym byl sam na tym respie Warlockow, ile bym potrafil na godzine wyciagnac k exp'a ? Wie ktos moze tak mniej-wiecej?
To zależy od ilości ludzi na serwerze. Ja przy 300 osobach online wyciągałem jakieś 180k/h z kolegą, ale nie biegaliśmy po całym terenie. Myślę, że nie mniej niż 350 wyciągniesz, nie więcej niż 600.
Zaczynijmy od tego ze na tym levelu warlocki na facc sa praktycznie zawsze stratne w formie solowania, znajdz sobie drugiego takiego jak ty i mozecie zaczac myslec o huntach, poniewaz zdaza sie tam wiecej niz 1 warlock na raz.
Dotarlem... I szczerze mowiac, mieliscie racje, samemu nic nie zdzialam, a waste jest ogromne :D No coz, najgorsza jest ta droga, strasznie dluga i pochalania duzo czasu ;<
Łatwizna ;d . Można też brać Explo.
W sumie, jeśli szedłbyś z kimś, mógłbyś używać PB i wspomagać się runami Holy Missile.
Ale i tak Wrl nie są raczej dla Ciebie. Może tak na 130~ lvlu mógłbyś już pomyśleć o nich, ale póki co, odradzam, szczególnie, że używanie AsS na Warlockach to raczej pewne waste. Już lepiej idź na jakieś Dragon Lair, Banshee czy OF.
Pzdr ^^
bij metoda z trapami, to na pewno wyjdziesz na +
do tego wystarcza enchanty/rs