Jesteśmy trójka kumpli z rl którzy grają na jednym serverze, a mianowicie luminerze :). Screeny będziemy starali się dodawać w miare regularnie. Mam nadzieje, że sie spodoboją oraz prosze o liczne komentarze ... Z góry THX
Wersja do druku
Jesteśmy trójka kumpli z rl którzy grają na jednym serverze, a mianowicie luminerze :). Screeny będziemy starali się dodawać w miare regularnie. Mam nadzieje, że sie spodoboją oraz prosze o liczne komentarze ... Z góry THX
Zapowiada się ciekawie, a jak wyjdzie to się okaże:) czekam na więcej i na pewno odwiedzę topic jeszcze nie raz.
btw. gdzie pozostała 2? xD
Co do pana up, to jeden kumpel czeka na pacca (i musi zrobić konto na torgu), a drugi musi przeinstalować system bo miał keylogery ;/. Ja dodaję nastepną serie screenów. Głownie jakieś screeny z lvl teraz wrzuciłem. Jesli macie jakieś propozycje z czego chcielibyście zobaczyć screeny to jestem na nie otwarty ;p.
Siema, razem z Dawidem będę współtworzył ten thread, wiec na dobry początek kilka zdjęć:
nie duzo ale prawie rowno
stare czasy xD
@Diendris
Fajny screen z awansem na 90 lvl, pomysłowe.
Ogólnie postarajcie się wbić po 100 postów i wklejać linkami [img] bo dużo przejrzyściej to wygląda. Wytrwałości w prowadzeniu tematu życzę.