Otoz Mam 150 Eldera I Jakie sa Najlepsze miejsca do szybkiego Expa z Profitem? ; ) Mozliwosc blokera czy cos ;d
Wersja do druku
Otoz Mam 150 Eldera I Jakie sa Najlepsze miejsca do szybkiego Expa z Profitem? ; ) Mozliwosc blokera czy cos ;d
Solo:
Poi DL, Hff, Serpent spawny,
z blokerem
massówki na hellspawnach, grimy, darkeny
Z blokerem hellspawny, solo mozesz bic hffy z ava inq na utamo, albo spectry inq z thunderstormow. Do tego dochodza wary na energy wallach.
Moge dodac jeszcze souleatery z gfb
Dokładnie - Pałac Imperatora. Mogą być hardy; czasem musisz brać na siebie 1 Zaoguna/Warmastera, a blocker ma na klacie 8-7 mobków :P . Uważaj, bo podobno Warmastery się dość często przerzucają.
HfF to też niezły pomysł. Spectree to chyba tak dla odmiany, bo to jednak nie MS... Te dwie miejscówki możesz jednak przyjemnie czyścić z blockerem.
Dorzucę też hunty w grupie ok. 3 ludzi na "Dźwigniach PoI", czy "DT City". Masz też nieopodal DLe.
Myślę jednak, że na Lizardach w samym Razzachai powinieneś mieć całkiem niezły exp.
Ew. mógłbyś też czyścić Drefię, t.j. Grimy+Wyrmy+Necro Room.
Pzdr ^^
Hffy zdecydowanie najlepsze. Ogromne kh robisz i do tego zwroci sie zawsze z nawiazka. Z blokerem polecam hsy, 300kh robisz, profit tez zawsze.;-)
Dziekuje Wszystkim za Podpowiedzi. =)
A moze ma ktos jeszcze jakis pomysly ?; d
Serpent Spawny z sd na Goromie :)
Lizardy nowe miasto impretora na Exevo gran mas frigo exp na twoim levelu to bedzie około 700k/h :) Waste ino jest czasem ale profity nie raz siegaja do 100k ;]