Gdzie najszybciej wyexpić go do 100 levela? Myślałem o lizardach z avalanche na muggy plains, ale może jakieś lepsze miejsca są? Bloker do dyspozycji jest ; >. Kaska jest jak coś ;d.
Wersja do druku
Gdzie najszybciej wyexpić go do 100 levela? Myślałem o lizardach z avalanche na muggy plains, ale może jakieś lepsze miejsca są? Bloker do dyspozycji jest ; >. Kaska jest jak coś ;d.
Hiberna wita : )
/
Bercik może hellspawny ? zawsze będziecie na + ; P Ale lepiej właśnie lizardy i orać je ; D Z blokerem lajt. Po co Ci 100 ed?
40 edem z blokerem najwiecej exp/h wydaje mi sie ze wyciagniesz na quarach z terra wave , na lizardach z ava max 150-200k/h zalezy od respa
Hellspawny z Frigo Hura, powinieneś baardzo szybko wylevelować, jeśli nie to Grimy ale kij wie czym to się EDem bije ;o (ofc z blokerem)
Możesz jeszcze Quary z blokerem, Lizaki Solo to nie za dobry pomysł bo solo się wyłożysz a na utamo będzie masakryczne waste a exp nie jest najlepszy.
Jesli masz kase i blokera to poi dl sa bardzo fajne do pg. Schodzisz na utami i bijesz a ava. Hsy tak jak mowili koledzy tez. Grimow nie polecam ED, tak samo jak quar.
Ewentualnie workery z thunderstormow.
Na Quarach o dedówke bardzo łatwo,ale dobrze się z Tera Wavem biega.
Jak masz High blokera,to równie dobrze z Gfb możesz Grimy bić,według mnie najszybsza opcja.
Również polecam Grimy. Będzie raczej waste, ale exp b. dobry. W sumie, nawet lepsze byłyby do huncenia z blockerem te na Drefii - po wyczyszczeniu wszystkiego można zawsze poubijać trochę Wyrmów, co z pewnością zminimalizuje waste, a i po drodze z Necro mogą się jakieś Boszki nawet trafić ;P .
Poza tym, te lizardy - myślę, że w wioskach powinniście dać radę
Quary - bynajmniej nie na tym lvlu, bo przy większych blockach (zwłaszcza jeśli knight bloka Predatory), poniżej 100 lvla może być ciężko z leczeniem.
Ew. może Golemy z Thunderstormów.
Solo możesz z SD cisnąć na odpowiednim lvlu Serpent Spawny/Wrl/DLe/Hydry/Frosty.
Pzdr ^^
ja polecam workery z blokerem z thunderstormów
helle(pod powierzchnią) ale z blokerem + jakimś sorcem 60+
quary odradzam, łatwo o deda, exp nie jest wcale jakiś fajny i waste jest 50000kk/s
oprócz tego water elementale są świetne, waste nie ma jakiegoś dużego, trudno o deda a exp wymiata
tak jak up mówił to grimy derfickie
Format.
http://i253.photobucket.com/albums/h...-PaweJanas.png
Wedle biegłej ekspertyzy prof. dr rehab. Xana nie podałeś trojga istotnych informacyj, a myanowicie odpowiedzij na pytanija:
- Sein Welt ist Offen-PvP oder Wahl-PvP?
- Какого лэвэла твой друг? Как хорошо использует щит?
- Combien de temps libre avez-vous?
Dlategóż twój w twojim przypadku niemozlywe jest zasugestijonowanie jakichżekolwiek propozycyj.
Niemnieji, równijeż polecam zdobywanje lelewela na Drefiji, gdzież obfitość grjimriperów zadowalajęcej pozwala pozyskiwać doświadczenje.
Do pana up bramka na poi dl jest od 30 lvl... Wedlug mnie poi dl bylyby by dobrym rozwiazanie, chodz minusem jest brak fire walkow na tym lvl oraz duze straty many(gfb itd.) przez konieczność noszenia utamy.
#Cro, heartdoc, Odahxe
Offtop nie jest mile widziany w tym temacie! Post ostatniego usera zreportowany!
Co do PoI DLi - widziałem polującą tam parę - 200+ RP (Slon Sher, pozdro :P ) i (chyba) 50~ ED - zajrzyj do tematu "Undead Family - Not for you" w "Polowaniach". Wątpliwości do końca rozwiewa post pana #up.
Co do Quar - wbrew pozorom i jak już chyba pisałem - Quary, nawet z blockerem to nie na ten lvl! Druid nie ma szans wyrobić z 'sio', a mobów jest nam sporo. To dopiero od ok. 90 lvla EDka, ofc. myślę szacunkowo...
Pzdr ^^
dobij 50 na dragach/earth ele co tam lubisz i ph water ele do 100.. profit+120k/h gwarantowane