Witam wasSzukam dość obszernego respawnu niedźwiedzi i wilków, oczywiście chodzi mi o addon items. Prosił bym o mapki bądź słowne wyjaśnienie lokalizacji respów.
Wersja do druku
Witam wasSzukam dość obszernego respawnu niedźwiedzi i wilków, oczywiście chodzi mi o addon items. Prosił bym o mapki bądź słowne wyjaśnienie lokalizacji respów.
południe thais jest dość spory respawn wilków i niedźwiedzi
Wg mnie wolf pawy najlepiej zbiera się na rooku, przynajmniej mi. Dużo wilków na pacc area przy dzisiejszych liczbach ludzi online sprawia, że latasz sobie sam i ciągle masz wolfy :) co do bearów to troche jest na północ od thais.
Nie znacie przypadkiem jakiś innych miejsc, oczywiście Thais jest dobre ale pod względem występowania wilków. Niedźwiedzi tam za dużo nie ma
Bo niedźwiedzie są też mniej liczne :P .
Koło Carlin, po drodze na Lodowe Wyspy jest potrójny spawn.
Koło Kazordoon, na zachód (lewo) od drugiej kładki jest potrójny spawn, a potem jeszcze pojedynczy na wschód (prawo).
Kilka misiów respi się też koło obozu elfów na półwyspie za Mt Sternum (od Magicians` Tower na zachód).
Dużo Wilków jest w trójkącie, jaki tworzą drogi: (Thais i Venore) - Dwarven Bridge i droga "na przełaj", jaką idzie się z Thais do Veno.
Tyle na pewno pamiętam.
Pzdr ^^