moth napisał
Eq.: batwing hat, focus cape, blue legs, bohy, crown shield, platinum amulet, hailstorm rod, underworld rod, spellbook of mind control, 1kk +/-
1. Gdzie expic? Earth ELementale + Nightstalkery na LB, Workery na Yala, Necro/Hero/Culty Yala.
2. Na którym lvlu chodzić na energy elementale, słyszałem że dobry exp + loot. Nie mam pojęcia, może być dobrze, podobno strasznie dobrze sypie ale hity jakie dostajesz są masakryczne więc jak Ci wyskoczą 2 już możesz mieć problemy.
3. Na którym lvlu na wyrmy? Ja MSem biegalem kolo Twojego poziomu ale to loteria, dostaniesz combo i idziesz spać polecam z 80-100+ żeby latać spokojnie.
4. Na czym wbić 20 punktów taskowych(watery odpadają bo zajęte zawsze, fire też odpadają bo waste) Najlepiej watery, ale jak zajęte to Mutanted Raty, w ostateczności Earth Elementale.
5. Co zmienić w eq(softów nie kupuje bo nie mam blessów, scyzoryka zresztą też nie nosze, dwarven legów też raczej nie będę nosił bo ciężkie są, demonki raczej nie kupie bo żal mi tych 30k)
Softy się przydadzą, ale jak nie kupujesz blessow to nie ma co, jakas reszty nie trzeba, eq masz cacy do 80 nie ma co zmieniać.
6. Podszkolić mlvl? Mlvl sam wpada podczas expa więc nie ma co.