-
76 MS Exp
Witam@!!!!
Poszukuję jakiejś miejscówki do expienia mym potężnym 76Ms za 57 Mlvl. Eq: Warrior Helmet, demonka, focus cape, b legi , bohy i wszystkie wandy. (150k w banku)
Gdzie mógłbym zaexpić. Znudziły mi się Watery. A na dodatek dużo tam ludzi.
Myślałem na Ancient Scarabami, ale nie wiem w jakiej dziurze huncic. Exp z teamem raczej odpada. Co powiecie np o Dl'ach?
Dodam tylko tyle że obowiązkowo muszę mieć profit lub wychodzić na O. I wszystkie task odpadają.
-
- Worker Golemy - Yalahar (tutaj raczej waste, ale exp wyśmienity, aczkolwiek można przyfarcić i mieć +)
- Wyrmy - Liberty Bay (dużo ludzi, dobry exp, duuży profit)
- Earth Elementale i Nightslaker'y - Liberty Bay (duży profit, zadowalający exp, zawsze puste)
- Culty - Yalahar (zawsze profit, exp nienajgorszy)
- Necromancery - Yalahar (trzeba przyfarcić żeby mieć profit)
- Dragon Lordy - Darashia (raczej będzie waste)
- Ancienty - Ankrahmun (zobacz wszystkie dziury i wybierz najlepszą dla siebie)
- Djinny - Yalahar (exp zerowy, duży zarobek)
Aha, mała propozycja co do eq - sprzedaj warrior helmet i demonkę, kup spellbook na 50lvl i hat of the mad.
-
Na waterach expię już od około 15lvli. A punkcikow to ja juz mam z 60 wiec nie potrzeba mi więcej.
Zainteresowały mnie wyrmy i Dl'e. Mógłbys mi troche opisać Wyrmy?? tzn. Czy wyciągnę tam profit, i czy aby nie padnę
-
Czy wyciągniesz profit na wyrmach? Oczywiście. Polecam na lb. Wyskakują pojedynczo, czasem po 2, więc łatwo ogarnąć na początku ;p Jak nie czujesz sie pewnie to nie wchodź na +2, tam przy pustym respie może być niebezpiecznie.
-
dla 76 ms wyrm nie jest jakimś trudnym potworem, kłopot może być jak wybiegnie ci wyrma i energy elemental, bo ee cisną z daleka hity do 240 + combo od wyrmy za 400 i gleba murowana, dlatego unikaj takich akcji.
Jak masz 2-3 wyrmy na plecach to spokojnie możesz je bić, tylko uciekaj tak żebyś się nie wbił w inny resp.
Profit masz murowany, expie tam prawie 20 leveli i zawsze mam plus, od 2k do nawet 20k. (ED)
Dla ciebie najlepszy będzie resp dolny, dużo miejsca do uciekania, +2 jest trudniejszy, tam potrafi wybiec naraz do 4 wyrm, idź tam na około 85 levelu, chyba że ci ktoś wyczyści respa to możesz iść nawet teraz.
-
OK jestem na Wyrmach, tylko mam małe wątpliwości co do expienia tam.
Raz miałem full hp i spotkałem 1 energy elementala, a ten skroił mnie za 1 hitem do reda. I mam małe wątpliwości czy aby nie padnę tam.
-
spoko, też tak nie raz miałem, ale pomyśl, ten ee nie walnie ci kolejnego hita, więc masz 2 sekundy na wyleczenie.