-
Pomoc w Yalahar
Witam
chcialem isc poexpic w Yalahar, zrobilem pierwsza misje Explorer Society Quest bym mogl sie dostac do tego miasta, ok jestem juz w srodu dzieki statku (400gp ;/ ) ale okazuje sie teraz ze jak chcialem isc poexpic na dzielnicy alchemicznej ze jest jakas brama zamknieta i nie da sie wejsc ;/ poczytalem w necie troche i od 80 levla trzeba quest zrobic zeby te bramy sie otworzyly ;/ nie da sie jakos wejsc tam inaczej ? czy moze ja mam zle informacje jakies, z gory dzieki za odp ;)
-
Musisz wejść przez dzielnice magiczną, albo dzielnice tą z orkami, elfami. Idziesz do strażnika na granicy najbliższej z dzielnic i musisz napisać hi>pass> xx quarter i przenosi cie na drugą stronę. I tak aż do dzielnicy alchemicznej.
-
Nie prawda. Nie trzeba mieć 80 lvla na dostęp do tej dzielnicy. Na ostatnią misję trzeba 80. Wiem, bo kilka razy już to robiłem. Wystarczy zrobić 2 pierwsze misje questu In Service of Yalahar i zacząć 3, wtedy zyskujemy dostęp do owej dzielnicy.
PS. Możesz mieć taniej podróż z i do Yalaharu, jak zrobisz misję dodatkową In Service of Yalahar Questa.
-
a jaka to jest ta dodatkowa misja na tansze podroze statkiem? poniewaz nie umiem znalesc zadnej misji "dodatkowej" ;p
-
tibia-wiki.net/wiki/In_Service_of_Yalahar_Quest/Spoiler
wszystko do 3 misji robisz
-
Brama do dzielnicy magicznej jest otwarta i możesz tam przejść. Żeby iść do innej dzielnicy wystarczy iść wzdłuż muru w dzielnicy i do strażnika przy bramie napisać - pass - (nazwa dzielnicy).