Witam, takie małe pytanko, jakiś czas temu na torgu czy tam gdzieś widziałem jakąś wzmiankę o rzekomym 'usunięciu warrninga', które to ma być wprowadzone za X czasu, to prawda? Wie ktoś coś na ten temat?
Wersja do druku
Witam, takie małe pytanko, jakiś czas temu na torgu czy tam gdzieś widziałem jakąś wzmiankę o rzekomym 'usunięciu warrninga', które to ma być wprowadzone za X czasu, to prawda? Wie ktoś coś na ten temat?
Nie, to nieprawda.
Na pewno nic takiego nie było wspominane. Co najwyżej, mógł być zalinkowany temat w proposal boardzie że taka propozycja istnieje (a istnieje, i ma tyle poparcia co sprzeciwu!). I dodam, jak dla mnie jest ona głupia.
Nie chodziło stricte o usunięcie wszystkim warnów, tylko były rozmowy na temat zmiany silnika Forum - z racji bezpieczeństwa, funkcjonalności i paru innych fajnych spraw - a to wiązałoby się z wyzerowaniem wszystkich warnów i banów.
Więc poniekąd dobrze słyszałeś, jednak nie wiadomo kiedy to nastąpi i będzie polegało na globalnym usunięciu, a nie wybranym ludziom, czy coś w ten deseń.
Dokladnie tak jak kolega tutaj napisal. Ponadto jesli wprowadziliby wykupowanie warningow jako typowa usluge pokroju pacca/zmiany nick'a czy cos, to wykonczyliby sie wlasna bronia.
Powrot wiekszosci boterow, ktorzy spokojnie wyrabialiby by co miesiac zarobic sobie z sprzedazy gp na warninga + zarobek dla siebie.
@up&2xup
Co wy w ogóle pierdolicie?
Luxik jakbym chciał spytać o warny na torgu, to bym pisał w owionie, a zresztą to co Ty napisałeś to wiem, a gość up nawet nie przeczytał dokładnie co napisałeś i potwierdza, żal ;d.
Wiem co chciałem wiedzieć, do zamknięcia.