Witam mam :
palladyna 17lvl , 5 mlvl , 51/39 , eq: dark helm i dark armor, plate legs ,dragon shield, leathers boot.
Nie mam czasu skilowac chce expic na lepsze eq mnie niestac.. po desercie cos zmienie !! gdzie expic facc!!
Wersja do druku
Witam mam :
palladyna 17lvl , 5 mlvl , 51/39 , eq: dark helm i dark armor, plate legs ,dragon shield, leathers boot.
Nie mam czasu skilowac chce expic na lepsze eq mnie niestac.. po desercie cos zmienie !! gdzie expic facc!!
Cyce na polnocny wschod od thais.
Dwarf Solidery / Guardy na kopalniach obok Kazzo.
Sa takie dwie kopalnie, jak idzie sie w strone Kazzo od gory z Carlin&Ab'Dendriel tam na -4 sa Guardy, na -5 Slimy dobra dojsc miejscowa, ale poradzilbym troche nad skillami popracowac.
możesz robić też takie kółko na bonelordach
Idziesz tam na roty przy dwarfen bridge, wchodzisz wyzej na bone lord, wybijasz tam beho, i tego na dole w dziurze, wchodzisz tam w dziure pod górka z slime, wchodzisz na dół wybijasz slime, dalej idziesz górą wybijasz bonelorda i witcha, przechodzisz górką, kierujesz sie na bk quest, wybijasz tam bonelordy i z powrotem wracasz.
Stosunkowo dobry exp i raczej nie wiele osób robi takie kółeczko. Waste zbyt dużego nie ma. Zwaścisz może 1bp healtów na 2-4h
Powiem tylko - co do tekstu o HP powyżej, że lepiej leczyć się MP+'exura', spamując/'exura gran', a HP tylko na kryzysowe sytuacje. Przynajmniej mlvl trenujesz.
Polować można też takim palkiem na "FACC Tombie", podziemiach Minotaur Mont albo Amazon Campie.
Pzdr ^^