Witam slyszalem ze z jakimis lvlami zwieksza sie nasz speed ze np na 171 lvlu dostajemy jakis dodatkowy speed.
Co ile dostaje sie cos takiego i na jakich lvlach?:P w sensie co ile lvli?:P
Wersja do druku
Witam slyszalem ze z jakimis lvlami zwieksza sie nasz speed ze np na 171 lvlu dostajemy jakis dodatkowy speed.
Co ile dostaje sie cos takiego i na jakich lvlach?:P w sensie co ile lvli?:P
Też czytałem coś takiego, ale to tylko subiektywne odczucia.
Co każdy lvl masz o 1 więcej speeda.
Dla porównania Bohy dają 20lvli, Time Ring- 30.
chodzi o tzw. kop w speedzie kiedy np widzimy duza roznice miedzy 119 a 120, ale takie cos nie istnieje, to tylko odczucie wizualne.
a mnie ciekawi czy jak włożę np bohy+Time ring to będę miał w sumie +50speeda?
podobnie Bohy+Time ring+Utani hur? Wszystko się zsumuje?
Nie mam pojęcia czy to tylko moje subiektywne odczucie czy faktycznie coś takiego jest ALE z 119lvla na 120 odczułem kopa w prędkości :P może jeszcze wcześniej też ale na tym lvlu to bylo dosyć zauważalne dla mnie
ja juz drugim charem zauwazylem to ze 120 na 121 i 160 na 161, zreszta nie tylko ja
technicznie co lvl dostajesz 2 speeda a nie jeden, w jakiejśtam ich dziwnej jednostce
zaczynasz mając 220, kiedyś trochę inaczej z tym było ale jak teraz nie powiem
Tu nie chodzi o subiektywne odczucia, tylko o podłogę po której się chodzi. Ona ma pewien 'mnożnik' który określa szybkość postaci na danym poziomie. Z 120/121 (albo było to 119/120?) można zauważyć przyspieszenie po miejskiej kładce brukowej (przypuszczam, że wtedy jakiś iloczyn przekracza 0,5 czy coś). Nie jestem w stanie podać ci co ile lvli przyspieszysz na danej podłodze, ale wiedz - że nie ma żadnej zasady na WSZYSTKIE podłogi.
+1 za wreszcie sensowna wypowiedz, ktora tym bardziej potwierdzila moja teorie. Odczulem taki skok szybkosci z 120 na 121 i 170 na 171 bodajze. Zastanawialem sie tylko, czemu schodzac z 'miejskiej kostki' lub typowo 'kamieniowych wzgorz' predkosc minimalnie sie zmniejsza, tak wiec w tym wypadku jak najbardziej sie musze zgodzic.