Dzis mam nowy internet ... ( new ruter) wiec jeszcze nieogarnołem i mam troche lagi wiec exp niewchodzi w gre i pomyslalem poskilam mlvl mam 47 lvl jaki czar proponujecie uzywac??? facc palladyn
Wersja do druku
Dzis mam nowy internet ... ( new ruter) wiec jeszcze nieogarnołem i mam troche lagi wiec exp niewchodzi w gre i pomyslalem poskilam mlvl mam 47 lvl jaki czar proponujecie uzywac??? facc palladyn
Jak masz full souli to możesz trochę hmm'ów porobić. Choć może lepiej używaj po prostu Utana Vid, do tego ?
Może 'exevo pan'? :)
Ja bym Ci proponował kupować itemki taniej i sprzedawać je drożej i przy okazji wtedy robić mlv. bo takie stanie w miejscu szybko Ci się znudzi... ;]
exevo pan, bedziesz robil jedzenie>jadl je>mana rosnie>znowu exevo pan xD
oplaca sie
Proponuje ci skilowanie i trenowanie mlvl obojętnie jakim czarem
to czy będziesz trenował poziom magiczny czarem 'utevo lux' i tracic mane raz na 20 sec <przyklad taki> czy bedziesz uzywal exury gran raz na 70 sec to nie ma roznicy bo mana bedzie spalana tak samo w przeliczeniu mana/czas <czasy zostaly podane przykaldowe nie znam regeneracji paladyna>
@down
burst arrowow się jeszcze używa?
Raczej DO kiedy :P . W jednym z update`ów palek stracił możliwość robienia HMMów, jak już pisali userzy #up.
Holy Missile są dla PAcc... Wcale nie zastępują HMM, bo są o wiele silniejsze.
Rzyć prawda, bo jak jest do wyboru: zarobić/nie zarobić, to chyba wiadomo, co wybrać... ;S .Cytuj:
@top
exevo pan/utana vid, jaka to roznica czego uzywasz? wazne, zeby mane spalalo
Tia... Powiedz jeszcze jakie - to raz; na FAcc może robić jedynie Destroy Fieldy... Dwa - palkowi opłacalnie odnowi się mana tylko jeśli wyczaruje Ham, a to nie zdarza się zawsze.
Ja proponuję taką strategię: kup Fire Sworda lub inną niezłą jednoręczną broń, idź do kopalni krasnoludów na poziomy z Soldami i gites :) . Soule się będą na Soldach odrabiać, a manę palisz, robiąc Burst Arrowy, od czasu do czasu lecząc się 'exurą'. Ew. możesz też klepać z broni Mino na Minotaur Mont, ale tu w grę wchodzą właściwie tylko Archery i 'zwykłe'. W grę wchodzi też "FAcc Tomb" - poziomy do Beholderów, bo z nimi jeszcze dasz sobie radę. Polecam z większości broni właśnie tego FSa.
#up
Oczywiście :) . Na przykład, a w sumie, przeważnie w większości - na Cultach. Bardzo dobra broń na ten shit ;d .
Pzdr ^^