Siemka.
Zainstalowałem dziś Windowsa 7 64 bit. Problem jest taki, że nie mam dźwięku... Instalowałem już odpowiednie sterowniki płyty głównej i Realteka 2.56 na mój system i nic to nie pomogło... Czy wiecie o co może chodzić? Czekam na pomoc!
Wersja do druku
Siemka.
Zainstalowałem dziś Windowsa 7 64 bit. Problem jest taki, że nie mam dźwięku... Instalowałem już odpowiednie sterowniki płyty głównej i Realteka 2.56 na mój system i nic to nie pomogło... Czy wiecie o co może chodzić? Czekam na pomoc!
Laptop/stacjonarny?
Dobrze wszystko podłączone?
Restart po instalacji sterów był?
Wybrano odpowiednie urządzenie do odtwarzania?
Komp stacjonarny,
Podłączone jest wszystko dobrze, bo jeszcze rano na windowsie XP dźwięk był,
Restart również był,
Co do urządzenia to chyba tak.
P.S. Dodam, że próbowałem różnych sterowników od realteka i mianowicie, te z płytki dołączonej do płyty głównej nie chcą się instalować. Na końcu wyskakuje błąd, że instalacja nie powiodła się. Przy instalacji innych wyskakuje błąd: 'Żaden sterownik nie był obsługiwany przez ten pakiet sterowników'. Natomiast, gdy udało mi się którąś wersje zainstalować to i tak nie ma głosu...
Ze strony producenta także próbowałeś?
Podaj specyfikację sprzętową.
U mnie jak wszystko zawodzi, to odinstalowuje stery i używam programu do aktualizacji sterowników (coś typu Driver Genius).
Płyta Główna: GIGABYTE GA-M52S-S3P
Procesor: AMD Athlon 5000+
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 2600XT
Ram: 2 GB
#edit
Tak zainstalowałem sterowniki audio z tej strony http://www.gigabyte.pl/products/mb/d...2s-s3p_10.html
#edit2
Już sobie poradziłem z problemem, dzięki ; )
To napisz co zrobiłeś.
Pomożesz tym innym z podobnym problemem.
siemka moze ktos wie gdzie mozna sciagnoc sterowniki pod windows 7 dla płyty głównej gigabyte seria S GA-M52S-S3P