Siema,
Napisałem na defalucie "gimme tp"
Czy za to dostane bana jak ktoś mnie zraportuje? Napisałem chwile potem "gimme pt" dla zmyłki.
Jak waszym zdaniem to się skończy?
A czy warning za TP znika ?
Wersja do druku
Siema,
Napisałem na defalucie "gimme tp"
Czy za to dostane bana jak ktoś mnie zraportuje? Napisałem chwile potem "gimme pt" dla zmyłki.
Jak waszym zdaniem to się skończy?
A czy warning za TP znika ?
Bany za tp są niezwykle rzadkie, setki razy używałem tp, a bana nigdy nie było.
Nie masz się czym przejmować.
Btw, oni mają w dupie, czy się przejęzyczyłeś, czy nie, ale szansa, że będzie ban jest niewielka.
Ale teraz jest ten system raportów i dlatego się martwię.
Jeśli ktoś zraportuje, to najprawdopodobniej dostaniesz notation.
A jak już miałeś wcześniej jakieś notki, to może być ban.
Mam notke za napisanie czegoś na noob charze.
Na ile by ten ban był? I czy wgl by kiedyś warn zniknął?
Nie dostaniesz bana na 99% bo te nowe reporty gowna daja taka prawda ;o zreszta zawsze ban za tp byl rzadki i musiales miec niezlego pecha xd kazdy ban znika z cryminalu po 6 miesiacach wyjatkiem jest warning za bota ktory nie znika xd
wszystkie moje raporty są zaakceptowane, więc jeśli ktoś go zgłosi, to notation dostanie na pewno, a bana nie wiadomo, zależy od humoru sprawdzającego - gray
I za sharing ;p
I za sprzedaż chara, który też nie znika.
Btw, tam pracują totalni debile.
Założyłem kiedyś temat na forum.tibia.com i dostałem notkę za illegal advertising.
Dlaczego?
Zuploadowałem zdjęcie imageshackiem i uznali to za reklame.
w rules jest wyraźnie napisane że nie wolno wstawiać linków do żadnych stron spoza supportu. nawet jest zaznaczone że linki do serwisów hostujących obrazki również są zakazane, więc słusznie dostałeś notkę : ) - gray
Nie wiem od kiedy jest taki zapis, ale pytając się ST w tibii dostałem info w stylu:
'-W sumie możesz dać zdjecie, ale jak znam życie i tych idiotów z cipsoftu, to mozesz bana złapać, bo uznają to za reklame'
Konkurencja xd
Kumpel kiedyś napisał typkowi na privie "i bought this char" i dostał po 3 dniach bana za sharing.