Mam pytanie. Jak szybko odrobić kasę po hacku. Mam 50k nie chodzi mi tutaj o expienie z profitem tylko o inne sposoby typu dice,kupowanie blue,green/rashid items. Na którym z sposobów najwięcej zarobie ? ; >
Wersja do druku
Mam pytanie. Jak szybko odrobić kasę po hacku. Mam 50k nie chodzi mi tutaj o expienie z profitem tylko o inne sposoby typu dice,kupowanie blue,green/rashid items. Na którym z sposobów najwięcej zarobie ? ; >
Nooby w thais na zaufanie : ] albo skupuj tanio bardzo itemki i sprzedawaj.... albo znajdz sobie hakera jakiegos co sprzedaje tanio itemki :)
Skupuj wszystko najtaniej jak się da.. I najważniejsze - zawsze się targuj, spróbuj zbijać z ceny ile się da.
(Ugadałeś się na 5 k ? Na trade daj 4.7/4.8 k i powiedz, że reszty zapomniałeś/nie masz.. Niby nic, ale dużo osób odpuszcza, a Ty będziesz miał większy zysk)
Co do zarabiania typu Dice, to jest taka gra BlackJack 11 or 21 ;)
Nie każdy zna, ale zajebista kasa na tym jest.
Reguły Gry
Items potrzebne:
-Dice
-Trochę kasy/itemów na początek (jeśli nie zamierzasz oszukiwać)
Gra polega na tym, że staje koleś obok Ciebie w depo i mówi, który tryb gry wybiera. Np. 11. Daje Ci item/kase o jakiejś wartości, i jeśli przegra, powinieneś dać tej osobie 2-3x więcej niż postawił.
Rzucasz kostką (wypada np. 4)
On mówi 'dalej'
Rzucasz ponownie (wypada np.3) - suma oczek wynosi już 7
On mówi 'stop' - musisz wyrzucić taką liczbę oczek, żeby była bliżej 11 niż on (8,9,10,11). Jeśli wyrzucisz 7, jest remis i gracie od nowa. Natomiast jeśli wyrzucisz '11<' to przegrywasz.
Jeśli on powie 'dalej' zamiast 'stop' i wyrzuci więcej niż 11, przegrywa.
Jeśli powie 'dalej' i wyrzuci sumę 11 oczek, wygrywa.
Tryb 21 polega na tym, że musi wyrzucić 21 oczek zamiast 11.