witam,
czy taki team da radę huncić z profitem poi levers?
-136 ek
-110 rp
-90 ed
Ewentualnie co innego oprócz hellów można orać?
Wersja do druku
witam,
czy taki team da radę huncić z profitem poi levers?
-136 ek
-110 rp
-90 ed
Ewentualnie co innego oprócz hellów można orać?
Bedzie lipa ;)
Knight minimum +170 lvl zeby mogl blokac po 3 hffy i 2 plagi
Edek najlepiej ze 130 lvl
i Palek taki 140-150 i bedzie git.
niestety ale raczej nie ogarniecie
@Torg User
Przecież nie musi brać takich klat jak 170 ek.. Wystarczy, że będą powoli szli i będzie ok.
Jak dla mnie to ogarniecie tylko to tak jak wcześniej wspomniałem - żeby knight nie brał za dużych klat. Z dziur można ropać więc problemu nie powinno być. A tam gdzie się idzie up i knight ni ewybloczy to nie chodzcie.
Ja 83 ed z 140 ekiem profitowałem po 50k na jeden hunt z fartem,nie wiem Torg User dlaczego sadzisz ze nie ogarna,bedzie lajt tylko nie ryjcie sie na maxa.
Nie rozumiem czemu tak zdziwił Was post Torg Usera, gdyż znajduję się tam wiele prawdy. Na bramkach lepiej expić większymi lvlami, jeżeli naprawdę chce się zarobić. Mniejszymi (jak wymieniał bubcoz) można się tam wywrócić bez problemu gdy np. wpadnie wyższy lvl i zacznie Wam lurować; knight lurnie o jednego HFF za dużo i poleci na combo... bo w tym samym czasie na ed będzie z 2 destro które wylecą z góry i skończy mu się mana... itd. Trzeba o tym pamiętać. ^^
Możecie próbować powoli lurować po jednym mobie pod rope place. Kiedyś również tam hunciłam na podobnych lvlach i nikt o dziwo nie padał, po prostu trzeba być ostrożnym i tyle ;).
Pozdrawiam.