Mam 49 ek skile 62/60 nie lubei skilowac i nie mam pojecia gdzie expic do tej pory robilem taski. Mam 22 cc wiec pieniadze nie graja roli
Wersja do druku
Mam 49 ek skile 62/60 nie lubei skilowac i nie mam pojecia gdzie expic do tej pory robilem taski. Mam 22 cc wiec pieniadze nie graja roli
- banuta małpy
- mutated humany
- od 50lvl taski na mutated raty (exori style)
- necro
- piraty
- dragi
*A może wybierz się po prostu na Dark Apprentice i Dark Magician'y, które znajdują się w Yalahar (magician quarter). Do tego możesz też latać na najsłabsze culty i necro, które znajdują się nieopodal. :]]
*Jeszcze kiedyś na tym lvlu biło się zółwie/toady...Tak samo scaraby. Nie wiem do końca czy teraz jest to jeszcze opłacalne.
*Również możesz spróbować bić piraty na Yalahar:)... czyli tak jak mówił kolega wyżej.
Pozdrawiam
Z tymi skilami, raczej szalu nie robisz, wiec skromnie zaproponuje Ci zolwie na wyspach, najlepiej pod ziemia, tam znajdziesz duzo tych wielkich zolwi, troche tam posiedzisz ale exp nie jest taki zly.
Albo poprostu poskilluj troche i wtedy, zadaj to pytanie.
! Na dragi nie polecam, bo waste Cie pochlonie ;<
@z tymi skilami z exori? are you fucking kidding on me? z tymi skilami to po 50 aEauhe
2 up babcia siala mak a dziadek bil z exori
A powerful and commonly used spell for Knights. The type of damage a knight is dealing when casting this spell depends on the weapon he is carrying. If you use an enchanted weapon and cast this spell, it will lose charges as well (and make some damage with the element).
The minimum damage is half of the maximum damage. Exact damage formula is not yet known but at skill level 100 and with a 50 attack weapon, this spell causes between 120-240 damage approximately. If you use an Ice Rapier, it will break.
tibia.wikia.com
Idz skiluj a za kase kup sobie eq.
Pozniej na banute dalej zarabiac kase.