Witam.Gdzie expić 61 ms'em na paccu żeby exp w miarę szybko szedł expiłem dotychczas na dragach ale dragi mi już się znudziły.Co polecacie?
Wersja do druku
Witam.Gdzie expić 61 ms'em na paccu żeby exp w miarę szybko szedł expiłem dotychczas na dragach ale dragi mi już się znudziły.Co polecacie?
water elementale
120k/h ze staminka na luzie(udało mi się 150k/h 53 ms )
weź załatw rusty remowers bo knight army leca często
to, ze na we mu bedzie dobrze, to sie zgodze, lecz rust armory/legi juz nie leca z we :)
ps k44 rox xd
/t:
@earth elementale
@mutated raty
@hero/necro yala
@piraty yala
@ancient scaraby
@wyrmy, ale ostroznie to dasz rade i pare sd jakby byl przypal
@djinny, ale to dla kasy bardziej
@gsy yalahar
@workery po 3 i vis hur
@bonebeast island
/edit: jaka tam znowu mania ; ddddd
@3xup
Juz nie ma rustow ;p.
Zalezy o jaki exp ci chodzi
Jak profit to polecam taski jakies np. Mutated Raty bo z bossa nawet lot
Na 0 to mozna te dragi wiem ze zmula, ale zawsze cos.
A tutaj bd waste, a mianowicie workery. Po 1 z exori vis i bierz pare fire wall'i bo jak pare wyjdzie to hard moze byc. Czasami na nich spiked squelcher czy bonebreaker spadnie, wiec moze byc nawet profit.
JEzeli masz kasy strasznie duzo to mozesz na 70 lvl'u (ja to robilem na 73) wybrac sie na quary na yalahar. Kupujesz tego itema 300+ lvli szybkosci pod woda i jestes w wodzie masz helmet of the deep i use na ten item i biegasz nawet nawet i ue ue ue lurujesz te predatory, hydromancery itd. Dla mnie z 2 huntow (280smp) sie zwrocilo niezle, po 16k na 1 okolo.
Nastepne to tez ue ale na workerach, ale to juz malo co spada, a exp lepszy na quarach.
Ten item 300+ lvli to 15k kosztuje, ale ja polecam. Raz mega profit, a raz moze nic nie spac w co watpie bo zawsze mi spadal chociaz 1 fish fin i warrior helmet. Powodzenia !
Sie roozpisalem ;p
# EDIT !!!
Nie bylo was
Souleatery -
- HP 1100
- EXP 1300
Loot : Necrotic Rod (Bardzo rzadko), Wand of Cosmic Energy (Bardzo rzadko), Magic Sulphur (Bardzo rzadko), Death Ring (Bardzo rzadko), Great Mana Potion (Normalnie), Ultimate Health Potion (Normalnie), Souleater Trophy (Bardzo rzadko), Ectoplasmic Sushi (Rzadko), Lizard Essence (Normalnie), 0-197 gold coins, 0-6 platinum coins
to co na grubo to zbieraj.
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
bijesz sobie pojedynczo z ,,Exori Flam"
300k/h +
BIJ TYLKO POJEDYNCZO!