siema
mam 116 msa 66m lvl z items eq hotm sb +2 m lvl blue legs focus cape boh
jakies dobre miejsce do expa frosty mam 300k/h
czy jest gdzies wiecej expa bez run ?
dalbym rade na hff lub spectre ?
Wersja do druku
siema
mam 116 msa 66m lvl z items eq hotm sb +2 m lvl blue legs focus cape boh
jakies dobre miejsce do expa frosty mam 300k/h
czy jest gdzies wiecej expa bez run ?
dalbym rade na hff lub spectre ?
Na Hff bez run to lipa.
Spectre,możesz Visować pojedynczo jak ktoś Ci rączki odluruje.
Moze lizardy te nowe na zao z ue czy cos zabardzo sie nie orientuje ale podobno fajny exp tam jest :)
Soule,no powinienes w sumie,ale to się niewidzialne staje i tak możesz się władować w kilka.
Hffy od 130 jak będziesz firewalkery miał
omg jak ja kocham sorca na takim lvl <3
worker golemy są boskie
quary yalahar z ue albo z vis hura
możesz wziąść knighta jakiegoś albo maga (tylko z dużym lvl najlepiej ponad 200 bo on lecząc się exurą gran ma prawie całe hp i mniejsze waste) i iść na hellspawny. On luruje po kilka a ty z vis hura wybijasz
Co do soul~ maja mocne pierdolnięcie mnie na 160+ 3 zbijaly do reda ale ja ed to jest różnica. Sądzę że dasz rade tam expić;p
Souleatery -
- HP 1100
- EXP 1300
Loot : Necrotic Rod (Bardzo rzadko), Wand of Cosmic Energy (Bardzo rzadko), Magic Sulphur (Bardzo rzadko), Death Ring (Bardzo rzadko), Great Mana Potion (Normalnie), Ultimate Health Potion (Normalnie), Souleater Trophy (Bardzo rzadko), Ectoplasmic Sushi (Rzadko), Lizard Essence (Normalnie), 0-197 gold coins, 0-6 platinum coins
to co na grubo to zbieraj.
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
bijesz sobie pojedynczo z ,,Exori Flam" lub lurujesz po 3-4 ,,Exevo Tera Hur"
500k/h +
Powiem Ci tak po updacie zaczołem expić 129 Ms Na wiosce lizardów z UE bez problemowo exp na bonusowej staminie (wtedy) siegal 1,4 mln dzis mam 219 lvl to mam 1,8mln ogólnie wystarczy że zaopatrzysz sie w Demon Helmet , B-robe , MMS , Dwarfen Legi, P-ammy , Bright Sword ( Dlatego że ma 30 defa wandy nie maja wogole) Z lootem bywa różnie ale zawsze coś spadnie często na plus. Obok expowiska jest odrazu npc co sprzedaje potiony :P i skrzynka żeby wysłać loota do depo. Żeby moc tam expić wystarczy że zrobisz 5 misji Wrath of The Emperor. Exp nie porównywalny do innych expowisk. Pozdrawiam Teroken