Czy na 20 lvl "PALKIEM" skile 66/51 mogę iść na SLIME?
Moje eq mms , royal helmet , blue legs , boh , pal armor.
Bez pal armor mam 66 ;>
Wersja do druku
Czy na 20 lvl "PALKIEM" skile 66/51 mogę iść na SLIME?
Moje eq mms , royal helmet , blue legs , boh , pal armor.
Bez pal armor mam 66 ;>
spokojnie mozesz isc na slime :)
nie tak, spokojnie. Leppiej wbij jeszcze do 22-3
wez bp potów. Wtedy bedzie miodzio.
Możesz, ale pamiętaj, że lepiej zastąpić pall armor jakimś crownem, lub nawet blue robe - slimy będą padać wolniej.
@Up
Czy przypadkiem noszenie Pal armora nie wpływa na szybkość rośnięcia dysta?
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Paladin_Armor
@TopicCytuj:
Informacja: Podczas noszenia, nasz poziom walki na dystans rośnie normalnie!
Ze spokojem możesz zacząć trening na slimach, pamiętaj tylko o zabraniu manasków (może więcej niż 1 bp ;P)
Nie nie wpływa. "Rośnie normalnie" czyli tak, jak na rzeczywistym discie. Bp czyli 2000 manasów?? Zapomnieliście, że teraz układają się w stosy. We ze 30, tyle ci powinno starczyć, w końcu na twoim lvlu zbyt dużo kamieni nie udźwigniesz. Warto położyć też na ziemi koło siebie jakiegoś fooda.
#2up
Mu chodzi, ze jak ma Pall Arma to posiada wiekszy distance co rowna sie wieksze obrazenia dla slima.
#top
Mozesz isc skilowac na slimy ale mniej prawie caly czas oko na okno Tibii. Wez troche potow i oczywiscie fooda. Świetnie by było gdybys znalazl resp slima przy wodzie wtedy mozesz sobie lowic ryby wiec jedzenia bys mial pod dostatkiem. Jak masz Pacca to moge Ci powiedziec ze w Port hope jest wiele respow slimow przy wodzie.
BoH 0 arma na skillowanie, cool story bro.
Wolałbym założyć leather/fur/steel/obojetnie jakie buty z armem. Inteligencja ...
#top
Tak, możesz iść. Weź z 40 potionów i dużo jedzenia ( na cały trening ).
Pozdrawiam
Mistyk
Na lajcie ja na mniejszych skilach już skilowalem na slimach ;P Polecam te w Ab