Siema. Mam pytanie, gdzie mogę zrobić PG 185 msem (mam na myśli exp z ue). Frosty i dle już mi się znudziły. Kasa nie gra roli. I proszę nie pisać mi, że kupiłem chara, po prostu już pomysły mi się skończyły.
Wersja do druku
Siema. Mam pytanie, gdzie mogę zrobić PG 185 msem (mam na myśli exp z ue). Frosty i dle już mi się znudziły. Kasa nie gra roli. I proszę nie pisać mi, że kupiłem chara, po prostu już pomysły mi się skończyły.
* lizardy na zao (w mieście[tam gdzie robi się wratha]) latasz i bijesz z ue. 1.1kk/h~
* souleatery
* hs z vis hurem
* spectre
Szczerze to walenie z ue dli to nie jest za dobry pomysł i taka osoba powinna mieć wiele miejsca na spoty z ue w głowie ale to taka mała moja opinie.
To co pan wyższej oraz można workery, quary suknen na wyższym leveu goroma ss+meduzy bardzo fajnie jak mój kumpel tam expił ;]
Ale poleciłbym najbardziej Ci poprofitować soul~ i potem zwaścić na lizardach.
jak dla mnie to najlepsze miejsca do takiego expa to inq hff z avalanche + spectry z ue lub quary na yalahar z ue. Nie dość, że exp 1kk/h~ to jeszcze profit.
@hff
@spectre
@behe edron
@poi dle
@wary
@workery
@quary
@lizardy
@serpenty z sd
@frosty
@grimy
@poi leaversy
@hellspawny
@down: hahaha, pokaż mi chociaż dwa takie same posty, błagam. No i naucz się pisać oraz czytać. Exp na tych hydrach i quarach będzie miał kozacki, pg jak marzenie.
Quary - nawet, nawet, miałem jakieś 700k/h ale i tak mało ;/
Jak piszecie jakieś propozycje np. hydry - piszcie gdzie i jaki exp/h mogę tam mieć.