Witam, 57 ED, 90 pacc days, 53 mlvl, gdzie kaska i exp?
eq: focus cape, hat of the mad, vampirka, hailstorm/terra rod, brass legi, leather bootsy, 9k
Wersja do druku
Witam, 57 ED, 90 pacc days, 53 mlvl, gdzie kaska i exp?
eq: focus cape, hat of the mad, vampirka, hailstorm/terra rod, brass legi, leather bootsy, 9k
byl dzisiaj taki temat, Boże!
WE z taskiem. Poszukaj na forum bo tak jak mówię ktoś się pytał o to samo 3h temu
dziennie takich tematów powstaje z 5 :D
ciśnij WE a jak zajęte do dragi na dara
z we nie lecą teraz rusty army i legsy więc nie polecam, chociaż exp jest dalej świetny
a tak to dragi +dl'e dara, wyrmy na lb, hellspawny z blokerem więcej pomysłów nie mam, sam mam podobnego druta i też mam problemy z expowiskami ;s
ja nie wiem co w tych wyrmach widzicie nie ma żadnych przeszkód żeby biegać w kółko, a jak się biegnie z wyrmem to albo trafisz na 2, albo jak będzie uciekał to trafisz na całe stado i dodatkowo pełno ludzi... 58 Ed tam byłem żeby nie było
Polecam wszystkie dragi od Yalahar po Edron i Darashie (Edron są trochę zapomniane teraz) no i taski na WE lub Earth Elementale
Lizardy rastachai lurujesz 10-15 i exevo gran mas frigo nie to, że świetny exp to do tego baaardzo dobry loot ; )
Wyrmy to imo bardzo dobry pomysl ale radzilbym dopiero od 60+ bic te na Drefi. Poki co oprocz wspomnianych dragow/we etc. mozesz smialo bic ancient scaraby ;)
no chyba cie popierdzieliło :D po prostu zamiast profitu ~10k, mas profi 5-7k, bo o wiele częściej spadają wszelakie kamyczki, w kij kasy leci, no i łowimy perełki :D
@superstar
pozdrawiamy lizardy na tym lvl solo :D
WATERY! a jak ci się znudzą, możesz skoczyć na jakieś Ancient scaraby, albo dragi na darashi, no i od 60 lvl próbować wyrmy (ale te na lb, bo na drefi przy szybszym respie to bedziesz padał co godzinę dwie :D) :D