Witam. Więc mam taki problem, ponieważ nie grałem z 2 miesiące, niedawno powróciłem do gry i nie wiem nic na temat tego letniego update'a. Chciałem Was zapytać co należy zrobić , aby mieć dostęp do wszystkich drakenów na Zao??
Wersja do druku
Witam. Więc mam taki problem, ponieważ nie grałem z 2 miesiące, niedawno powróciłem do gry i nie wiem nic na temat tego letniego update'a. Chciałem Was zapytać co należy zrobić , aby mieć dostęp do wszystkich drakenów na Zao??
masz tu info http://www.tibia-wiki.net/wiki/Corruption_HolesCytuj:
Aby odblokować ten system jaskiń musimy oddać 8 tomów wiedzy Caelowi. Następnie udajemy się do dziury położonej blisko piramidy na północnym-wschodzie parnych pól.
W Corruption Hole nie ma żadnych Drakenów...
@topic
Warmastery i Spellweavery - ukończone New Frontier quest, musisz oddać 10 Tomes of Knowledge Caelowi - wtedy masz dostęp do dolnych pięter Zao Palace, tam je znajdziesz.
Jeśli chodzi o te nowe drakeny (Elite i Abomination), to Wrath of Emperor quest ale nie wiem ile misji - chyba siedem musisz mieć skończonych.
Drakeny spellweavery i warmastery na wrathy trzeba 7 misji skończonych, na elite i ambominationy 8 misji skończonych i scale of corruption, chyba ze chcesz się przebijac przez całe to;d.
# UP
Dzięki za te info, ale mi chodziło dokładnie o te Drakeny na zamku jakimś, bo podobno tam się lepiej hunci.