Witam,wlasnie mam zamiar sprzedac chara i itemy na allegro (mysle ze z 50zl bedzie) i chce zaczac grać na jakimś non-pvp na ktorym bd mniej ludzi gralo niz na niektorych i o to pytanie jaka profesja grac? bd mial ok. 50cc
Wersja do druku
Witam,wlasnie mam zamiar sprzedac chara i itemy na allegro (mysle ze z 50zl bedzie) i chce zaczac grać na jakimś non-pvp na ktorym bd mniej ludzi gralo niz na niektorych i o to pytanie jaka profesja grac? bd mial ok. 50cc
A poprawkę zdałeś? :P
Jeśli masz zamiar kupić pacca to ed/ms<- propsuję msa!
A jeżeli bez pacca to kina/pall do wyboru do koloru...
To moje propozycje... Ale pallem w sumie też z pacciem się kosi.. (wszystkim! jeśli się umie) ale bez pacca to pall i kina ;f
Pozdrawiam.
Biore pod uwage ze masz zamiar zakupic premmy.
Knightem bys musial wyskilac te 70 skila chociaz, a potem i tak tej kasy tak nie stracisz.
Pallek skilanie, a potem zarobek bo naprawde trzeba miec talent aby duzo wastowac.
Mag szybko nim wyexpisz za ta kase, duzo czarow ofensywnych potem duza przyjemnosc z gry.
Druid - kwestia wylevelowania go do 60-70 lvla, nastepnie hunty z rycerzem, na ktorych bedziecie zarabiali kase i przy tym niezly exp.
Wybieralbym pomiedzy ED/MS, jednak stawiam na maga.
@down:
Hmm.. mlvl Ci zawsze wejdzie przy expie jak bedziesz mial 50 cc; )
Poza tym sam gram na neranie to moglibysmy sie kiedys spotkac(narazie nie mam pacc) ; d
Jak dopiero za pół roku to raczej kina, bo pół roku to bardzo długo. Ewentualnie pallek, ale nie wiem w jakim tempie bijesz lvl. Jak wbijesz w te pół roku max 60 to Palek, a jezeli w pół roku wbijesz 90~~ To zdecydowanie knight. :)
Serv - Proponuję Olympa - expowiska o dziwo nie są przepełnione , często wczesnym południem nawet w kopalniach rzadko kto siedzi ( prócz boterów...)
Profesja - mowisz ze bedziesz mial 50 cc na start , a jeżeli masz czas to zdecydowanie polecam PALKA !
Tylko pamiętaj to non-pvp tu nie tak łatwo skilloować
ale + u Pallka z kasą na start jest taki że nie musisz latać po gobach i zbierać kamieni... kupujesz i trenisz !
Ja osobiście gram Kina , i zaczynałem od zera , jak narazie nie narzekam.