Hejker zły mnie haknoł!!11 mfg mfg mfg
No więc chcąc odzyskać konto użyłem r keya i pisało że wyślą mi maila na tego maila co podałem. czekam już cały dzień a maila nie ma. Co się stało? :<
Wersja do druku
Hejker zły mnie haknoł!!11 mfg mfg mfg
No więc chcąc odzyskać konto użyłem r keya i pisało że wyślą mi maila na tego maila co podałem. czekam już cały dzień a maila nie ma. Co się stało? :<
a w jakim serwisie masz maila?
#down
no właśnie dodam, że te onety i interie jak miałem to w chooj czasu sie czekało, potem miałem gmaila i all dochodzi w sekundzie. Jak zakładałem chary to konta nie mogłem aktywować bo w tym onecie tyle szło.
Nie chce Cię martwić, ale w dzisiejszych czasach duża liczba keyloggerów przechwytuje R-keya, jeśli miałeś keya na kompie i użyłeś na krzywy ryj bez zabezpieczenia recka to masz mały problem.
nie było loginu po hejku więc nie sądze że komuś by zależało na dalszym graniu. nie wiem też w jaki niby sposób miałyby r keye przechwytywać O_o
@down
hasło zmienie u kumpla bo nie chce mi się formata robić. a do gry wrócę dopiero pod koniec września kiedy w końcu pozbędę się tej kupy złomu i sprawie coś lepszego
Hakera wywali z gry dopiero przy zmianie hasła.
PS usunąłeś keya z kompa ?