Jak w temacie
Mam te i te.Ostanio chodze na sea serepenty/dragi/culty/blokowanie hellspawnow/mines
Które sprzedać bo chce troche kaski zarobić.
130 ek
Wersja do druku
Jak w temacie
Mam te i te.Ostanio chodze na sea serepenty/dragi/culty/blokowanie hellspawnow/mines
Które sprzedać bo chce troche kaski zarobić.
130 ek
Jeżeli chcesz kaski zarobić to sprzedaj Dwarvenki - dlaczego ponieważ nawet jak zdecydujesz się sprzedać zao, to na maxa wyciągniesz 20k u ludzi a 20k to jest nic.
pozdrawiam,
superSTAR
Zao legi lepiej chronia przed slabymi hitami. Przed mocniejszymi lepiej chronia dwarven legi. Ale w obu przypadkach roznica jest tak minimalna, ze mozna by ja pominac. Ja nosze dwarven legi, bo sa ladniejsze. :P
@up
tak samo chronią.
@topic
Sprzedaj dwarven legi
@down
dwarven legi są takie drogie bo są lekkie..Mają inny arm i obrazenia na fizyczne..te które maja gorszy arm maja wiecej obrazen na fizyczne a te ktore maja lepszy arm maja gorsze obrazenia na fizyczne !..
Sam nawet nie wiem czemu ale na twoim miescu sprzedał bym Dwarven legi ,a zostawił zao. Może dlatego ,ze maja wiecej arma ? a różnica zmniejszenia obrażeń fizycznych wynosi tylko 1%.
nie wiem czy ktoś z was wie ale teraz dwarven legi kosztują max 30k a zaoan 15k więc nie wiem czemu mówicie że dwarven legi są drogie.
ja bym sprzedał zaoan i latał w dwarven.
Zależy od profesji.
Np. magiczny będzie obrywać w słabszym eq więcej od mobów silnych w zwarciu, więc jeśli hunci solo, to opłaca się mu nosić Dwarven Legi (myślę tu o Behemotach, Lizardach itp.).
Knight jeśli bloczy jakieś Inq-Bossy, Behe, Battlefield, Apocalypse's Room itp., to raczej dostaje konkretne hity - nie ma się co namyślać...
W sumie tylko palek może mieć dylemat, bo zawsze się te Yalahari Legsy przydadzą, a walczymy na odległość...
Ale bez względu na profesję:
- jeśli idziemy na moby, które walczą głównie magią i żywiołami (Wrl, Dżiny?, smoki) lub jesteśmy w roli shootera, to lepiej wziąć jakieś "żywiołowe" nogawice;
- jeśli polujemy solo na np. Hellspawnach, Behe., Lizardach itp., to lepiej nosić Dwarven Legi.
- Zaoan Legi mogą być ew. opcją dla RP, jeśli idziemy na niezbyt hardkorowe moby, z którymi nie walczymy w zwarciu. Ale to i tak tylko w przypadku, jeśli nie mamy Yala. Legsów.
Osobiście uważam, że lepsze są D-Legi.
Pzdr ^^
Ja bym wolał sprzedać dvarfenki bo są droższe i moim zdaniem są gorsze, a jak potrzebna ci kasa to bierzesz jakiegoś ED'ka na Desto Yalahar na 2-3h i macie od kilku do kilkunastu k profitu :)