siema gdzie expić 49 druidem na facc?
Wersja do druku
siema gdzie expić 49 druidem na facc?
GFB i lecisz guardy kazo - labirynt. Exp będzie dobry, a kasa będzie się spokojnie zwracać + profity.
Hmm tu jest już trudno doradzić Pacc byłby najlepszym rozwiązaniem ale skoro nie tracisz kasy na tą gre co bardzo popieram to moge ci podać kilka expowisk.
Standard możesz tłuc setki Dwarfów lub Dragów.
1.D Lair koło veno jedno z lepszych miejsc na facc najlepszym wyjściem będzie bic Dragi z run np: Expolosion , Avalanche lub isicle lub jak lubisz waste to Sd(nie polecam)
2.Naginata quest choć tam będziesz musiał uporac sie z Dragon Lordami.
3.Elf Forest hoć troche lepsze jest to expowisko dla najta ale widziałem wielu druidów tam expiących.
4.Możesz też meczyć Cyklopy koło thais.
5.Jedna z lepszych expowisk dla druida to Ghostland jest tam troche tego plugastwa.
zapomniałem dodać, że waste może być mały, bo mam softy, a te gfb to samemu robić czy jak? No i chciałbym mlvl wbijać raczej
Biegaj po pohu ;]
Gsy z fireball rune , do tego dragi (możliwość spotkania Demodrasa) i cyclopy.
a kim lepiej grać? Tym druidem czy 41 palkiem ze skillem 81/66?
Jakby to była tibia 7.9 to bym ci radził druida ale aktualna tibia to dno i radze ci palkiem grac bo masz dobre skile.
guardy z explo? hahah ludzie porażka :D
ja osobiście gram sobie od 60lvl druidem (taki lvl po paccu został) i leje sobie dragi na venore dragon lair :D
aktualnie 66 lvl i praktycznie zawsze sie zwraca, a expie na smp
tobie na softach bez problemu sie będzie zwracać :)
idź sobie na ghoule i beho w hellgate i zarabiaj kasę na pacc, bo na faccu to długo nie pociągniesz...
możesz na orclandzie sobie pobiegać - exp powinien być niezły, ale nie wiem jak z kasą, bo druidem to Ty 5 halabard nie udźwigniesz :/
kopy w kazzo, moze troche poh-u no i masz jeszcze oczywiscie d lair pod venore - polecam
cze
banshee na isle of the king z iccicle/e frigo/ava
ja znalem kiedys 44 druida ktory expil na vdl ale z FRIGO HURA i zawsze mu jakas dragonka/woi i kasa na 5bp spadla i mial profit z softami jeszcze lepiej ;d