Mam pytanie gdzie lepiej robic taski na mutated raty arena czy alchemist. Malo zaludniony serrwer.
53ms
Wersja do druku
Mam pytanie gdzie lepiej robic taski na mutated raty arena czy alchemist. Malo zaludniony serrwer.
53ms
w alchemist szybciej zas na arenie spokojniej ;d
z wlasnego doswiadczenia polece Ci alchemist
Na arenie bilem od 55 lvla pallkiem i bylo dosyc przyjemnie, gorzej jak masz lura z trzy na klate to mozesz nie wystac tego :| Na alchemist sux bo trzeba skakac jak malpa do tego duzo ludzi bo kto kazy idzie na mutated to mowi "a zabije sobie rata" ;d
@2down:
Uwierz mi ze 55 pallkiem jak mialem czasem trzy to nie bylo milo jak mi combo za 300 wyjebaly.
ale na arenie jest maaalo bo nizej juz sa tigery
Przy trzech ? 53 MSem ? hahaha ja tam bylem 43 EDem i mialem 3 na klacie i nie padlem a mam tylko 360 HP ;] Ja jeszcze nie robie taskow ale na arenie to dobrze exp leci tylko ze razem z tigerami, batami i gladiatorami. Ale lepiej na alchemist duzo ludzi ale taska szybko wbijesz na arenie jest malo...
Na arenie jest ich chyba mniej ale łatwiej się z nimi biega. Na alchemist są wieże i czasami po 2 na piętrze, więc jak będziesz miał pecha przy czyszczeniu to się złożysz.
Na razie wybrałbym arene, jak podbijesz lev to możesz się przenieść.
rp moze na 3 poleciec jak sie bardzo postarasz, jak bedziesz iostrozny to arena(mozna nawet 6 lurnac) ganiajac tylko raty, ja pod koniec taskow ganialem 4 poziomy dla xpa i zeby raty sie spawnily, ale to sporo wyzszylvl byl i rp
@up: alchemist do 3 na raz, arena 3 na raz sa czesto jak jets full spawn, zmieniasz pietro i leca 3, moze msem sie ubije dosc szybko aby za bardzo nie ucierpiec