czy dam rade 207 palkiem wbic na seal verminor (ten z plagami, plasmotami i blifwalkerami) i tam trochi poexpic ? :d
Wersja do druku
czy dam rade 207 palkiem wbic na seal verminor (ten z plagami, plasmotami i blifwalkerami) i tam trochi poexpic ? :d
Z tego co tam widziałem próbował tam skoczyć solo 270 rp i padł tak więc na 99% nie dasz rady, padniesz i będziesz miał waste - tak więc nie polecam.
Na sealu poiowym to nie, od siebie polecam seal z plagami/blightami na inq. Pierw powoli (BARDZO!) powoli obczajasz respy, potem wybierasz sobie tam gdzie duzo plagow+miejsce do biegania.
Z blightow rody/terra itemki, z plagow k legi/howy, proficiki tam ladne sa.+essencje ofc
Wejscie zawsze sprawdzaj z full defem+ssa, bo moze pod tpkiem byc zlurowane z 10 mobow.
Nie wiem czy moge się wtrącić bo odpowiedzi już padły, ale jeśli ciągnie Cię na poi to polecam pokój z dark tourterami i lost soulami ( + 2? demce )
Możesz sobie wziąć do pomocy jakiegoś 200+ palka i będziecie to bić na lajcie. Zbijasz lost soule do deep reda i sobie latasz i wybijasz reszte. Jak wychodzisz wybijasz lost soule. Możesz spróbować sam, ale nie wiem jak Ci pójdzie.