witam, wykonałem hot cuisine questa i te dodatkowe menu, ale nie mam tego achivementa, wiecie może dlaczego?
Wersja do druku
witam, wykonałem hot cuisine questa i te dodatkowe menu, ale nie mam tego achivementa, wiecie może dlaczego?
na archievementa musisz zrobić wszystkie potrawy dwa razy, jeśli robiłeś przed rookiem już raz te 10 potraw to teraz musisz zrobić jeszcze te 4 nowe, ale jeśli nie robiłeś przed rokiem to wszystkie potrawy lecisz od nowa jak chcesz aczika.
Teraz musisz pisać do npca tak : Hi - cook - recipe - menu - nazwa potrawy ( teraz kolejność robienia jest już raczej dowolna ;d )
mam nadzieję, że pomogłem
ahh... tego się obawiałem
wiec musze fishburgera i bananowy koktajl jeszcze raz robić a to oznacza że muszę dokupić czekolade i 5 krewetek :<
to może jeszcze 2 pytania dotyczące tego questa:
1. jaki pierścień najbardziej opłaca sie kopiować eliksirem z mango - death/might/stealth a może jeszcze inny?
2. ile warte są potrawki z tego questa? oczywiście fishburgera i bananowy koktajl to raczej nie jest możliwe aby sprzedać ale reszta pewnie troszke tam warta jest a dla mnie - 58ed to raczej się nie przyda
wg mnie deathring, bo widzialem oferty po 3k.
dania roznie, niektore 20k, niektore 30k ogolnie to te co lepsze zejda za 30k na luzie :p
nie, no wydaje mi sie ze 100k, wiecej nie xd bo sa bezuzyteczne, przydatne i zajebiste : D uda Ci sie opchnac pewnie tylko te zajebiste, a reszta bedzie grzala posadzkę w domku :P
Aż tyle? Te najlepsze to zgaduje że blackjack, blessed stake, ta potrawka co odnawia całe hp
skoro to aż tyle jest wszystko warte to ile z tego wszystkiego kasy można wyciągnąć, z 200k? ;p
Te dania zchodzą po 5-10K, więcej raczej trudno dostać.
Ogólnie to profit z tego niewielki, ja robiłem głównie dla funu i achievementa ;d
e no jak po 5-10k to i tak profit niezły chociaż na czekolady poszło mi 25k :>
a ktoś jeszcze może powiedzieć coś o tych ringach? bo might ring też chyba chodzi za niezłą kase a jak je ludzie kupują to na plecaki a nie pojedyńcze jakieś
afaik might ringów się nie da, tylko te co są na czas