Cze.
37 MS, 38mlvl, dobre eq. Poradźcie mi gdzie mogę iść na expa żeby mieć profit albo wyjść na 0. Jechałem Earth Elementale i exp dobry, ale waste :( Odpada:
-Cyclopolis
-Tarantule
Z góry dzięki za pomoc
RaaviX
Wersja do druku
Cze.
37 MS, 38mlvl, dobre eq. Poradźcie mi gdzie mogę iść na expa żeby mieć profit albo wyjść na 0. Jechałem Earth Elementale i exp dobry, ale waste :( Odpada:
-Cyclopolis
-Tarantule
Z góry dzięki za pomoc
RaaviX
Mutated humamy z gfb
Tomby z gfb
Duzy profit jak zrobisz sam runki ;p
nie wiem jak to teraz wygląda bo gralem na rl tibi ostatnio jakies 3 lata temu, ale kiedyś na 35-60 lvl najszybszy exp msem(ed tez) był na ancient scarabach z flama +wand, nie powiem ci ile exp/h bo nie pamietam, ale bylo bardzo szybko, biorąc pod uwage ze ancient scarab daje tyle expa co dragon, a zabijasz jednego na 15~ sekund
Za Asa jest wiecej expa niz za draga.
Nie polecam nie ogarniesz tego na tym lvlu. Probowac mozesz na 40+ i to z duzym ryzykiem.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, temat raczej do zamknięcia, chyba że ktoś poda jeszcze coś ciekawego :)
@ Cyclopy mistrock (robisz lootbagi przy okazji z halberdów i battle shieldów),
@ Mutated humany ale bez żadnych gfb, flam hur starczy gfb to przesada,
@ Scaraby,
@ Lancer beetle,
@ Elfy yalahar,
@ Minotaury yalahar (task przy okazji poleci),
@ Mintwallin (jak zrobisz mega lootbaga to nieźle się wzbogacisz, do tego robisz taska i jakaś szansa na spotkanie bossa jest),
@ Magiciany yalahar,
@ Necro yalahar, ale jeżeli wierzysz w swoje szczęście, jak spadną bohy to zwróci się za kilka huntów,
@ Undeady na yalahar,
@ Barbariany z monkami, robisz lootbaga do którego kładziesz brass/viking helmety/scale armory/mace'y itp. zarobek przedni do tego od czasu do czasu spadają rashidowe itemki.