-
45 Pallek kupić Pacc?
Elo,
Tak jak w temacie, mam 44 Palka z 15 mlvl i skillami 85+2/76 i zamierzam dobic 45-50 lvl.
Nie miałem nigdy Pacc'a więc nie wiem gdzie bym mógł expić... chodzi mi głównie żeby mieć ponad 50k/h expa i jakiś profit bo na Softy potrzeba..
Z góry dzięki :)
-
Dobij ten 50 i jak najbardziej pacca kupuj. Polecam Ci spróbować na Barbarian Campie dużym, ew. Dragi w ankrahmun
-
Gdyby dało się coś więcej napisać ?:> tak jak pisałem nie miałem nigdy pacc i nie znam Pacc Area wogole... :( i jeszcze czy sa jakies oplacalne questy na moj lvl do zrobienia ?:) dla aksy ?? oprocz djina
-
Dobij do tego 50 i smialo kupuj, pozniej cisnij jakies dragi na yala :)
-
Z ręką na sercu mogę polecić bardzo przyjemne miejsce dla palka, jakim jest Cemetery Quarter na Pacc'u.
Podam Ci tutaj kilka praktycznych linków ;)
- Dostęp do Yalahar
-http://www.tibia-wiki.net/wiki/In_Se..._Quest/Spoiler
-Yalahar - Cemetery Quarter
Na początku możesz mieć problem z expieniem, ale pare takich wypadów i sam wypatrzysz dobrą taktykę ;)
Miłego expa ;)
-
Pacc przydatny jest na kazdym poziomie, od 1 do nawet najwiekszego mozliwego (tyle ze im dalej tym trudniej o zdatne expowisko na facc).
Dobij moze ten 50 na pacc i kup pacc'a. Miejsca do expienia jest full, poczawszy na dragon lairach przez mistrock,muta raty,barby itd.