Witam mam 43 msa i mam pytanie na ktory cave ancient scarabow najlepiej isc. Swiat malo zaludniony. I czy wogole ancienty to dobry wybor?
Wersja do druku
Witam mam 43 msa i mam pytanie na ktory cave ancient scarabow najlepiej isc. Swiat malo zaludniony. I czy wogole ancienty to dobry wybor?
jakis najbardziej oddalony od depot, dziwne ze masz cokolwiek zajete jak ludzie pobanowani i elfa nie ma, na elysii 100 osob jest.
No wiec tak.
Na hotkeya daj exure i exure gran.
Uwazaj bo jak ci 2 wyleca to zgon. Ogolnie ci nie polecam ale tam taki exp ze w 2 dni dojdziesz do 50 spokojnie. Wez gfb. Najlepiej porob fireballe. Z nimi szansa deada spada o 50 % :P
a ja na twój level polecam solo, pólnocno-zachodni cave. Do tego dodam radę jak jest ostry hard 2+ scaraby fire bombe pod siebie, wtedy do Ciebie nie dobiegną, bo są wrażliwe na ogień, przez chwile mozesz sie manasować i uleczyć.
Wez fire bomby/fire walle.
Ja bym bral terra seta (chyba tylko mantle jest od 50) wiec bierz legi i hooda. Co do shielda ja osobiscie bym bral spellbooka i uzywal fire walli ale to wedlug uznania. Co do taktyki jak wyjda 2 to najlepiej 1 odgrodzic wallem, jak bedzie ich duzo wiecej to walnac fire bombe i stojac na niej wybic pojedynczo.
A co do jaskini to ja bym szedl do tej na polnoc od glownej bramy najlatwiejszy resp wychodza praktycznie tylko z 1 strony.
Cytuj:
Sobolekk napisał
o ch*j tu chodzi?Cytuj:
Awesome napisał
@topic
Jeśli wiesz gdzie jest ukryty cave to idź tam. Załaduj jakieś 150 manasów, kilka gfb, life ringi i na pewno wyjdziesz na +. Ew. na zero. Oraj z e flama a jak będziesz miał dużo scarabów/larv dookoła to wal z gfb ;]
A co myslicie o tym cave na lewo tuz obok miastA?
To jest najwiekszy cave?
ktory jest najwiekszy?
Chyba ten na północ od miasta.