Witam mam pytanie, zamówiłem w jednym dniu trochę pacców znajomym i przekroczyłem limit, kiedy znowu będe mógł zamawiać pacce z tej karty? Prosze o jak najszybszą odpowiedź, Dzięki z góry
Wersja do druku
Witam mam pytanie, zamówiłem w jednym dniu trochę pacców znajomym i przekroczyłem limit, kiedy znowu będe mógł zamawiać pacce z tej karty? Prosze o jak najszybszą odpowiedź, Dzięki z góry
nie ma czegoś takiego jak limit, po prostu zablokowali ci karte, nie możesz już przez nią kupować pacca ;o
@down
Nie za pomocą tej karty
Aha, czyli już nigdy nie będę mógł zamawiać pacca?
Jeżeli pojawiła Ci się klepsydra na żółtym tle to nie oznacza odrzucenia płatności, to, że płatność jest w oczekiwaniu w ich systemie. Jednak jeżeli zamówiłeś większa ilość pacców i trafiły one w kolejkę to najprawdopodobniej wszystkie oczekujące Ci odrzucą, a na zwrot płatności będziesz musiał poczekać do 3 tygodni. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
Jeżeli jednak jesteś pewny iż przyblokowali Ci możliwość opłacenia pacców kartą to pamiętaj, że blokada jest na konto, nie kartę.
Ale ja nie mogę ani sobie na konto, ani moim znajomym na konto zamówić pacca więc to jest przyblokowana karta czy konto?
Ja Ci radzę wejść na konto bankowe - może masz limit dla karty dzienny bądź tygodniowy, miesięczny.
Czyli co nigdy nie będę mógł kupywać sobie pacca na moje konto? Czy Co?
Chyba zabrales komus z rodziny karte ;| ja np. mam limit dzienny 500zł ale moge sobie to zwiekszyc zmniejszyc poprostu idac do banku
A na allegro od zachej lub przemo kupie?
tak kurwa kupisz jakie glupie pytania a czemu mialbys nie kupic?
a czy jak mama niesie mi obiad to go zjem?