-
5 załącznik(ów)
Dracyon&Kajt show
Witam.
Razem z kumplem postanowiliśmy założyć temat na torgu aby każdy mógł podziwiać naszą jakże to (tfu) wspaniałą grę. ^^
Aktualnie:
Dracyon- 59 lvl, skille 74/56/15, pall
Eccellente Kajt- 50 lvl, skille 71/55/12, pall
Świat- Saphira, pvp
Zdjecia będą się pojawiały w miarę często (co 1-2 dni or sth like that)
Tak więc, bez zbędnych wstępów- lets go. Coś na początek:
-
Poczatek tematu wiec nie moge duzo powiedziec...
Zycze powodzenia
a co do twojej postaci to zmienil bym eq.
Podstawa to Pall Armor i podskilowal chociaz do skili 80...
-
2 załącznik(ów)
Kajtek wita
Witam, a jednocześnie żegnam się do czwartku. Hail
-
#MTV
Szczerze ?
+2 do dista nie czułem, natomiast +10 do speeda owszem tak.
(inna sprawa, że zao armor waży 95 oz....)
Tak, wiem, że 80 dist to podstawa, ale nie chce mi się skillować.
Może jak pacc się skończy to wbiję kilka distów, ale póki co expi mi się w miarę komfortowo na wszelkiej maści mobach.
Pozdrawiam i dzięki za "pierwszego komenta" ^^
-
Te +2 do dista poprawia jedynie w kilku% celność strzału, ale wątpie by miało jakikolwiek wpływ na hity, a speed +10 owszem, że dla paladyna wielkie znaczenie, chce was tu widzieć chłopaki z 100 lvlami, nie rezygnujcie z gry, nie zmieniajcie charów, grajcie tymi do końca, taka rada mała.
-
Ten SS gdzie kupa ludzi to jakaś wojna czy normalnie w yalahar tyle osób siedzi ; >
-
5 załącznik(ów)
#Sundeath
Tak, to był war.
Kolejna porcja fotek. Pierw dobiłem taska na watery a potem skoczyłem na stare, dobre mutanty ^^
-
5 załącznik(ów)
Kolejny adv, kończę taska na raty ^^
Jutro jest możliwość jakiegoś fajniejszego huntu. Jakieś pomysły/propozycje ?
-
Dopiero co wróciłem, nie miałem czasu nic expić etc.
btw. Dracyon siedzi na water elementalach, pewnie zaraz wpadnie się pochwalić ;) Ja póki co zamieszczam zdjęcie, gdzie chcielismy ubić 100ek. Okazało się jednak, że ma plecy. Wytrzymaliśmy.... pięć minut? To maks xd
Eccellente Kajt killed at Level 45 by Defender of Devil, Sanus Nitard, Sious Aleo and Yeelf.
Dracyon killed at Level 55 by Defender of Devil, Sanus Nitard, Sious Aleo and Yeelf.
-
3 załącznik(ów)
1. Miałem hunta za podniesienie kilku potów. Spadłem na ue combo. Z kieszeni wypadł mi justice seeker. Pentagrams ucieszyli się aż tak, że teraz mam spokój. Za to Dracyon miał jakieś problemy z Elite Legion. Nawet zabawna historia, uciekł przed dwoma MSami, na time ringu, bohach i utamo tempo san xd Obecnie nie wychodzi z depo, ale pewnie zaraz zacznie kozaczyć.
2. Na ~~20 lvl uciekłem bez potów . xd Nadal nie wiem jak to ogarnąłem.
Możliwe, że pójdziemy za godzine, dwie z Dracyonem na coś ciekawszego. Oczywiście screeny będą wstawione.
Trzymajcie się xd
EDIT: Na drugim screenie mam 18lvl. Przeoczyłem dialog. xd
EDIT 2: Przykro mi, każde, dosłownie każde sensowne expowisko było zajęte! Termin następnych ciekawych screenów przełożony. ;]
09:51 Loot of Hide: 2 platinum coins, a steel helmet, spider silk
-
3 załącznik(ów)
Lvl 62 (wbity..przypadkowo) oraz CBG done ^^
Fajny scyzoryk ? (byłyby lepsze fotki z questa ale miałem kosmiczne lagi)
-
5 załącznik(ów)
23:40 Loot of a bonelord: 23 gold coins, a terra rod
23:42 Loot of a wyvern: a wyvern fang
xd
na black knighcie waste niestety ;]
Temat jest na serio aż tak nieciekawy, że wchodzi naprawdę sporo osób, a komentarzy mamy... trzy? xd
wbiłem 70% lvl, skill, zużyłem 35 potów. Opłacało się xd
next
Gościu miał blessy.. Dwie minuty pzeta więcej i wszyscy byśmy spali. Elite legion nie zdążyło xd
-
1 załącznik(ów)
A ja skromnie fotkę wstawię z adva ^^
+wbity 63 ale brak fotki.
-
1 załącznik(ów)
Typek padł znowu. Spadliśmy z krzeseł xd xd
loot - nic ciekawego xd
EDIT :
Qukin - dracyon
supper kajt - eccellente
-
gogo chłopaki ;d gdyby nie wasze kolonie to jeszcze bym miał pacca; p niestety póki co nie kupuje więc będe patrzył na was i sie motywował ;P
pozdro