Jak sądzicie? Moim zdaniem tym potworkiem jest Warlock, ponieważ:
- paraliżuje
- ucieka, przy czym luruje jeszcze więcej Wrl
- znika
Wersja do druku
Jak sądzicie? Moim zdaniem tym potworkiem jest Warlock, ponieważ:
- paraliżuje
- ucieka, przy czym luruje jeszcze więcej Wrl
- znika
Priestess zdecydowanie. Wk**wia mnie to że ja naużywam dużo mf a ona się gdzieś chowa z tyłu między innymi mobami i wyssa z 500 ~ many zanim ją ubije
Po hydrze, której paraliż mnie drażni, najbardziej denerwuje mnie upijanie potworów typu djin, czy culty. Jeszcze żeby to było jakoś ciekawiej zrobione, a to po prostu są istne lagi to upijanie..
Hand of cursed fate
Ma 10500 hp, wysysa po 500 many, ucieka, robi sie niewidzialna. Bije z lapy po 500+ najgorszy potwor tibijski.
Jeżeli chodzi o npc to całe życie mnie Hardek wkurwiał bo trzeba było go szukać non stop xD
Co do monstera, to wkurza mnie jak bije 2-3 dragi i 1 ucieknie na redzie i jak się podleczy to jebnie bombę a jeszcze go nie widać na ekranie :<
hand of cursed fate z przyczyn jakie podał maselkolubie
Geomancer - za szybki heal i wysysanie many.
Priestess - wysysa mane :[
gozzler/gozzlery - male gowienka lataja szybko ,malo hp ,mocno wala ;p
Moze nie taki na maxa wkurzajacy ale mi bardzo czesto przeszkadza - Orc Shaman i jego pieprzone snejki :/
nigdy nie mialem sznasy zmierzyć się z hand of cursed fate na rl, ale z otsow to on najbardziej mnie wkurza. A z rl to priestiess, stalker :p
Ja bym dołączył do tej listy:
Lizard dragon priest,
Lizard legionare,
Kto bił to wie o co biega. Najgorzej z tym dragon priestem, bo nie dość, że znika i ucieka przez co luruje się więcej mobów to nadodatek przywołuje 2x dragon hatchling, a gdy jest ich więcej to mogą ładnie combo walnąć.
Co do lizarda legionare to również ucieka, ma trochę hp no ale nie znika na szczęście.
Mimo wszystko najbardziej wnerwiającym potworem w Tibi jest zdecydowanie "łapka". :)
Pozdrawiam
Jerry
Bump :)))))
Stalker, shaman, priestes, hocf.
Zdecydowanie Lapka i Juggernaut a mnie osobiscie wkurzaly medusy przed updatem i Blightwalkery.
A i do teraz wkurzaja mnie Hffy za super beam za 1.2k -.-
Bump Bump :))