Witam. Gdzie expic moim 36 msem eq spirit cloak hotm p legi dragon shield bohy. Mam tylko 14k wiec musze wychodzic przynajmniej na 0
Wersja do druku
Witam. Gdzie expic moim 36 msem eq spirit cloak hotm p legi dragon shield bohy. Mam tylko 14k wiec musze wychodzic przynajmniej na 0
jak masz bohy to powinienes juz dawac rade na ancientach, robiac lootbagi z plate armow naprawde profit potezny a exp tez niezly (nawet do 100k/h ale to na wiekszym lvlu ;p) ale jak masz lagi albo nie ogarniasz to nie idz
@dol
LOL na 50lvl na ancienty dopiero? xD to tak jak kazac na trollach wbijac 20lvl i dopiero na roty isc ;dd ja tam od 35 smigalem i zgonow duzo nie bylo a exp sie ZAWSZE zwracal i jeszcze profit byl
ancienty na tym lvl to mała szansa na profit, za to duża na zgona, odpuść lepiej sobię te miejscówke do 50 lvl wtedy na asach nie dość że, profitujesz to masz niezły exp.
Osobiście polecam ci vamp hell na darashii w połączeniu z necro, koniecznie weź blessed wooden stake. Zawsze wyjdziesz na + a jak spadnie jakiś droższy item to będziesz w przód sporo kasy.
Możesz też orać tar tomb -3 dobry exp, ale mniejsza szansa na profit, ja tam zazwyczaj wychodziłem na malutki +
A co tam za loot na tym tar tombie?? Duza szansa ze wyjde na 0 ?
jeśli masz pacca to guardy z exori flam.
jeśli nie masz pacca to guardy
Ja bez pacc do 43 biłem guardy sobie, zawsze brałem 20mp i zbieralem loota, gdybym brał więcej mp to by mi sie nie zwróciło.
I tak deptałem sobie.
Ja swoim 36sorciem, z takim samym eq co ty, tylko ze focus cape, siedze na mutated humanach. Exp przewaznie 50-55k, a jak masz wolne +1 to kolo 65. Prawie zawsze wychodze na 0 i do tego jeszcze mutated fleshe na +.
@ Ancient scaraby mały spawn,
@ Mutated humany,
@ Minotaury yalahar,
@ Elfy yalahar,
@ Magiciany yalahar,
@ Djinny,
@ Scaraby,
@ Barbariany z monkami, robisz lootbagi z viking helmetów/brass helmetów/scale armorów itp.,
@ Tarantule + task, około 15k~ profitu na taska (jeżeli spadnie full loot z hide),
@ Krokodyle + task, jeżeli nie masz kasy na tarantule,
@ Lizardy,
@ Lance beetle na zao,
@ Gnarlhoundy na zao,
@ Earth elementale.