Gdzie expić 80ed solo, najlepiej żeby nie było dużego waste. I dobrze by było gdyby resp był duży, bo spawn time przy 200sobach online jest masakryczny ;x
Wersja do druku
Gdzie expić 80ed solo, najlepiej żeby nie było dużego waste. I dobrze by było gdyby resp był duży, bo spawn time przy 200sobach online jest masakryczny ;x
Dragi darashia albo nawet dle ;p
omg dragi staly sie nieoplacalne milion update'ow temu ;d
@top
idz na wyrmy (solo ofc) bijac po jednym z death/ice strike + lodowy rod
exp nawet do 160k/h pociagniesz spokojnie a profit tam jest masakryczny, oprocz tego ancienty (tu juz lajcik), quary z jakims MSem najlepiej (we 2 na share), culty (goroma/yala)
Necro + Hero na yalahar ale tylko na dwa respy.
Expik bez waste lub z małym waste :
@ Water elementale,
@ Bog raidry & mutated tigery yalahar,
@ Worker golemy,
@ Hero/necro yalahar,
@ Wyrmy lb,
@ Gsy yalahar,
@ Culty yalahar,
@ Djinny (ale to do kasy),
@ Lizardy na zao, ale pojedynczo wszystko, po jednej rundce jak przyfarci może Ci się zwrócić za cały hunt, wiem po sobie,
@ Earth elementale, ale głównie dla kasy,
@ Ancient scaraby.
Jak masz jakiegoś ek dobre do huntów i sio to fajnie kesz leci na :
@ War golemach,
@ Hellspawnach,
@ Banuta.
nie polecam orania war golemów we 2, tzn bloker + sioher. Dlaczego?
Otóż war ma b. dużo hp, a na dodatek potrafi się mocno uleczyć, jego hity do małych nie należą, więc, abyś nie musiał siohać blokera co 2 tury, to knight musi mieć min 100 lvl.
To już lepiej iść na behe lb, albo na helle, ale na każdą z tych miejscówek musisz mieć blokera 100+.
Takie jest moje zdanie, nie raz expiłem na tych miejscówkach z ek o niższym lvlu i było to zupełnie nieopłacalne.
Co do expa solo to najlepsze miejscówki moim zdaniem to wyrmy +1 i +2, a także culty na goromie, profit gwarantowany, ale warto mieć ze sobą trochę avalanche, a także softy są tutaj bardzo pomocne.