-
70 knight facc
Otóż dostałem 70 knighta ze skillami 79/77 i
eq(p ammy,rh,dsm,zao legs,vampirka,bohy,mystic blade).
Jednak nie mam pojęcia gdzie nim expic/zarabiać kasę etc.
Więc to jest moje pytanie na dziś:
Gdzie expić/zarabiać kasę takim knightem?
PS.
Postać jest facc.
-
expic z duzym zarobkiem i wmiare dobrym expem - OF bez warlordow
expic wychodzac na zero badz waste - VDL, deep fibula,
__
alternatywa jest dc -3
-
Tak jak pan up.
Dodam od siebie jeszcze Elf Fortess jeśli tam nie ma ludzi to tez masz ładny zysk (oczywiście, chodzisz tam gdzie są Elfy Arcanisty) no i zbierasz te wszystkie śmieci.
-
Postać ma postmana czy myślicie, że mintwalin to dobry pomysł?
-
Mintwallin na tym lvlu ? Moim zdaniem nie. Idź na OF jak mówiono wcześniej bądź na dragi.
-
OF, Z Warlordami, na tym lvl i skliach, z takim eq, to pikus : ) bierzesz ze soba ~200 potkow, kilka parceli, i śmigasz po całym ofie (tylko w niektorych miejscach, np pokoju z 3 warlordami odloorowac po 1) i praktycznie przez pare dni nie ruszasz dupy z expa : )
jak nie OF to dragi, + dl raz na jakiś czas, potow tez kolo tylu, i siedzisz do konca expa, potow ci bedzie zostawać dość dużo :D
w sumie dla Knighta nie ma innych miejscowek, na których może tak podexpic i zprofitować na facc, ja sam 65 ekiem z o wiele gorszymi skillami wyciskałem na OFie 5k w kasie i ~60k exp/h wiec moze ci sie tam spodobać : )
-
Możesz też spróbować na guardach w kazo ale najlepiej byś miał na OF-ie lub elf fortress z arcanistami i dragami. Też możesz iść na ghoule, crypt shamblery w thais pod mount sternum.