Witam, pomyslalem ze wroce do gry palkiem, mam lv 31 skille 71/56 (nie liczac pall arma), eq: paladin armor, crusader helmet, knight legs, dragon shield, FACC. Gdzie można nim expić na facc, miejscówki do 50-60lv bo wtedy zamierzam kupić pacc.
Wersja do druku
Witam, pomyslalem ze wroce do gry palkiem, mam lv 31 skille 71/56 (nie liczac pall arma), eq: paladin armor, crusader helmet, knight legs, dragon shield, FACC. Gdzie można nim expić na facc, miejscówki do 50-60lv bo wtedy zamierzam kupić pacc.
Ja na tym lvlu cisłem POH (ofc. prócz gsów). Od 35~ proponował bym bić na d lair dragi (lewa stronę). Od 45++ obracaj sobie OF.
lolz? po co 45+? na tym lvl błonie spokojnie będzie jechał, tylko musi uważnie chodzić, bo 3 zerki = śmierć, bo bez bohow nie ucieknie, a jeżeli woli bezpieczniej, to zda sie facc tomb głębiej, Cyce wszelakie, jakieś guardy moze.
- Ghostland
- Mount Sternum
- Facc Tomb
- Mintwalin
- Guardy
- EF
- PoH
- OF
- VDL
Vdl&OF od 40~.
mi sie najlepiej expi na guardach i ofie
od 29 do 36 na ofie wbilem w 2 dni po kilka godzin, profit byl z halabard, ktore bralem do bp, a gdybym robil lootbaga to juz ogolnie by bylo przejebanie
biegalem po calym ofie, czasem bilem warlorda, na poczatku bralem 30 hp i 30 mp, pozniej po 15-20.
skille 71/55(?), pall arm, crusader/crown helmet, plate legs, vampire shield, fur boots, royalki 15-20, zalezy ile uniose, leczylem sie exura, gdy byly 2-3 zerki i jakies smieci to exura gran i czasem hp
guardy to bralem royal speary i kusze, bolty zbieralem po drodze ; o
od 15 do gdzies 25, iron ore czsem spadlo, ogolnie duzy profit
na pohu mi sie slabo expi ; o
dobre sa jeszcze cyklopy nad i pod thais, facc tomb tez nie tak zle
Ciśnij cycelopy MS, tomb pod MS, OF (tylko uważaj), guardy. Na tych miejscówkach exp będzie super szedł, bo skille masz nie najgorsze. ;)
Tombik pod Mount sternum
Mintwallin
Dwarfy (mowa o Guardach)
Poh
Of
D lair
Myślę, że dla Ciebie więcej wyboru nie ma ;<
Joł.