Witam, Gdzie wybocic z 15 lvl na 25 lvl szybko (zalezy mi w 1 dzien (7h moge ;pp )) Eq; Plate set i na poty moge stracic 8k skile: 30+ w axe.
Tylko nie mowcie ze waspy na poludniu thais bo tam mam tylko 5k a chce miec z 10k/h.
Wersja do druku
Witam, Gdzie wybocic z 15 lvl na 25 lvl szybko (zalezy mi w 1 dzien (7h moge ;pp )) Eq; Plate set i na poty moge stracic 8k skile: 30+ w axe.
Tylko nie mowcie ze waspy na poludniu thais bo tam mam tylko 5k a chce miec z 10k/h.
na twoim miejscu dobil bym skill na 50/50 i orki w thais od polncnego wyjscia z thais 1 budynek na lewo sa tez tam rotwormy
Polecam Orc tower venore oraz Swamp trolle venore. Wczoraj te miejscówki byłem obadać i robiłem waypointy i targeting do Elfa ;p.
Swampy dość dobre miejsce
Załącznik 235283
Załącznik 235282
Załącznik 235284
exp ok. 7k - nie byłem sam :) 10k byś wycisnął. Ta fotka co tyle swampów została zrobiona później - wtedy sam byłem, na bank 10k/h :).
Można powiedzieć, że polecam ;d.
Orki - także koło 10k/h, mało ludzi, przeważnie zero. Ale uważaj, bo można ładnie zlurować shamana, co wczoraj sprawdzałem :)
Załącznik 235281
Pozdrawiam !
Spróbuj zdziałać coś na Cyclopach obok Thais. Ja tam swoim noobem wyciągałem do 22k/h, gdy byłem ofc sam. Podczas chaosu myślę, że bd miał kolo 10k/h. Ty radziłbym chociaż noble armor i beho shielda sobie sprawić.
-Roty Fibula
-Ancient Temple
-Roty Veno
-Amazon Camp nieopodal Venore
To wydaje mi sie najbardziej sensowne.