jak w temacie. Dam rade? profit bd z lota czy waste? jak tak to ile i jaki exp h na staminie
Wersja do druku
jak w temacie. Dam rade? profit bd z lota czy waste? jak tak to ile i jaki exp h na staminie
Zalezy gdzie bo w yala nie ma szans ja expilem swoim 92 MSem z 115 MSem to sie wylozylem bo lurowalem po jednym pod schody ale sie zrobil backresp 2 quary predator kombo i fantastyczny napis "you are dead"
Osobiście byłem raz na quarach na yalahar z blokerem i dawałem radę. Profit zwykle jest jak spadnie jakiś itemek więcej warty. Exp już nie pamiętam jaki chyba coś 180k/h na premium staminie. Bardzo nudno tam jest. Chodzisz jak 1 lvl na paralize .. :/
Ja 90 ms bloker 100 ek
#up
;O
powinien dac rade ,ja tam expilem solo 80 ed (w yalahar)
loot - zalezy od szczescia ,ale raczej zawsze spadnie jakis itemek
exp - do 200k/h
@mypek : Ale on nie ma 80 lvl, to po pierwsze, po drugie będzie latał jak sparaliżowany pierwszolewelowy kretyn, i spadnie na combo od 2 pincherów nie mówiąc już od predatorach.
@topic : Quary na tym levelu możesz być jedynie z blokerem. Solo quary z jako takim profitem quary bije się od 150~ lvla, oczywiście, można wcześniej lecz jest ryzyko deda + mniejszy profit. Jak już będziesz tam expił z blokerem, to polecam robić lootbagi, bo fajnie mamona leci wtedy ;).
Jeśli mowa o quarach to tylko mantasiny i scouty .
Reszta nie wchodzi w grę (oczywiście expiąc solo).
Sam 80 druidem latałem po quarach <tylko mantasiny i scouty> i zawsze byłem na + , zbierając halberdy i kasę byłem po 10k na + czasem nawet do 20-30k na + ;].
Exp nie jest powalający ale ujdzie ;>