Siema!
Zrobilem przed chwila chara i musze wbic 30 lvl w ciagu tygodnia. max 2 tygodnie.
Dam rade?
Jesli tak, to prosilbym o jakies rady gdzie expic i jaka profke wybrac.
Bede gral na facc.
Z gory dziekuje :)
Wersja do druku
Siema!
Zrobilem przed chwila chara i musze wbic 30 lvl w ciagu tygodnia. max 2 tygodnie.
Dam rade?
Jesli tak, to prosilbym o jakies rady gdzie expic i jaka profke wybrac.
Bede gral na facc.
Z gory dziekuje :)
Jeżeli chcesz ustawiać bota na noc, to najlepszy jest knight, bo nie musi latać po speary itp. Ja stawiałem bota to mi robił w nocy 1,5 lvla (na 65lvlu) więc myślę, że dałbyś radę, no i oczywiście na non - pvp ^^
Najszybciej i też nie drogo expi palladyn. Poświęć na skille te kilka godzin dobij 50 dista poczym cyce stoją przed tobą otworem.
Mountstreum i POH powinny się dobrze sprawdzić ewentualnie guardy na kopalniach.
bez bota to nie robota chociaz mozesz postawic bota ale na pvp to raczej padniesz wiec bys musial robic reczne pg
Na bocie to wbilem 24 w 2 dni więc nie wiem w czym problem. W 2 tygodnie jak się potrafi grać można wbić i 45+. Na PVP botuje się jeszcze lepiej bo spawny są mniej zaludnione.
w dobry tydzień gry można 100lvl dojebać...
Pacc+postać magiczna+ Dużo kasy na potki i ciśniesz.
Knight/Palek - 1-2 tygodnie? Easy!
Ale powiedz nam jeszcze ile grasz dziennie? Jaki server?
Jesli nie wiesz jaki server, to polecam Selena (moim zdaniem gites) lub Nebula (gralem kiedys byl zajebisty, teraz nie wiem ;D)
lol
w 3 dni wbilem msem 37 lvl z waste moze 10k
Matko Tereso z ulic Kalkuty, on się pyta czy wbije 30 lvl w tydzień a wy mu piszecie, że wbijacie 37 w 3 dni z waste 10k albo, że można wbić 100 w tydzień. Ogarnijcie plx.
/T : Oczywiście, że możesz. Ja bym Ci polecał zrobić paladyna. Z rooka wynieść 1k na mainie kupić p legi belted cape i dwarvenke i wbić jak najszybciej na trollach ten 40~ skill na spearach albo latać po goblinach ze swordem/macą i zbierać kamienie, żeby shield troszkę też urósł. Jak będziesz miał 40~ dist i około 100 kamieni to idziesz na dwarfy do jakiejś kopalni i skillujesz tyle ile masz kamieni. Na skillowaniu powinieneś zarobić 1k~ oraz wbić ten 10/11 lvl. Kupujesz za wszystko potionów i spearów, oraz udajesz się do mount sternum na skeletony/ghoule. Tam powinieneś szybko wbić 15 lvl, tym bardziej, że to pvp więc za dużo ludzi tam nie powinno być. Tak do 15 lvla powinieneś tam siedzieć, zarobek coś około 5k~ + life ringi i te śmieci typu rotten piece of cloth. Od 15 możesz sobie już pozwolić expić na cyclopach na ms. Bardzo fajnie się expi, kup stealth ringa dla bezpieczeństwa, cena to około 2k~. Jak wbijesz ten 20 na cyclopach powinieneś kupić bolty i crossbow (lub wcześniej wylootować) i udać się na guardy, jeżeli ogarniasz i resp będzie wolny to exp będzie leciał w miare szybko. Jeżeli guardy nie odpowiadają to możesz iść na facc tomba i lać wszystko co się rusza, kupić lmm na ghosty jeszcze możesz. Tam zawsze prawie jest profit. Na 25 lvlu już masz rsy, więc jest dobrze. Możesz się udać na dc -1 albo cyclopy poh, mintwallin lub pojedyncze respy dragów lub wyvern. Myślę, że uda Ci się wbić ten 30 lvl w tydzień moim sposobem :).
Ja polecam Ci Antice...jak coś to podaj na priva swój nick to ci coś pomogę...już na rooku mogę cię przez questy przeprowadzić rookstayerem-jak na drugim lvlu masz eq dobre to rooka się przechodzi w 2h (wiem z doświadczenia), a potem to eq sprzedajesz i masz kasę na mainie
Polecam palla albo knighta-innych profesji nie ma co brać na facc'u
chyba jednak tobie bym polecił palla bo chodzi ci o czas-paladynem szybciej się skilluje i zadaje on lepsze hity. Na potwory dające więcej expa może chodzić wcześniej niż knight