Witam
Ile wbije lvl expiac od 65 lvl na eartach + task
czy zarobie w tym czasie na softy ;] ?
i może jakieś alternatywy szybkiego expa lub zarobku?
Wersja do druku
Witam
Ile wbije lvl expiac od 65 lvl na eartach + task
czy zarobie w tym czasie na softy ;] ?
i może jakieś alternatywy szybkiego expa lub zarobku?
earthy to napewno nie jest szybkie expienie na ten lvl,to jest expienie reczne na lvl 22 z wandem i bohami,pewnie i zarobisz bo bedziesz mial profit duzy ale na expa nie licz za szybko biegasz resp nie wyrabia juz na 40 lvlu,bezsens expic tam na tym lvlu
Na 22 lvlu bardzo ciężko tam expić, problem miałem jeszcze na 32lvl ze względu na brak WoI.
Na Twoim levelu udałbym się na raty/WEs, mimo, że często tam widać właśnie 70levele to wg. mnie to głupi momysł, bo lepiej expić właśnie na waterach w ph.
Już przed 33lvl miałem tam profit, za te lumps of earths i gp zwracało się za poty, a zebrane ss były moim profitem.
Jasne, że zarobisz. Fajne gp lecą oraz lump of earth, tylko bij pojedynczo i jakbyś miał to noś terra hood. Zbieraj sobie kamyczki w jakimś miejscu, możesz arrowy nawet i potem sprzedawać bpkami. Wtedy profit będzie spory.
Tak, dokładnie.
A jeśli chcesz jeszcze szybszy exp ( i jeśli masz szczęście np. na bonebreakery to i z profitem ) to oczywiście workery w factory quarter Yalahar. Nie expisz tak, że masz 7 na klacie, tylko biegasz między trzema respami - 2, 2, 4 workery. Już parę razy na forum podawałem to miejsce - znajdź sobie w moich postach jeśli nie wiesz gdzie są :) Jeśli szybko biegasz, grasz na zaludnionym serwie ( szybkie respy ) i będziesz sam - 200 - 250k/h wyciągniesz.
Wiem, że nie pytałeś "gdzie expić" tylko konkretnie o earthy, ale miło by było, gdybyś podał profesję. (:
Pozdrawiam !