-
Trening [PVP]
Witam! Piszę ten temat, ponieważ chciałem się spytać, na czym bardziej efektywnie trenować na świecie pvp.
Otóż mam dwie postacie: palladyna i druida.
Zainstalowałem tibię mc i ustawiłem party i zacząłem atakować kamieniami tym palkiem w druida (tak samo jak w potwora, wszystko idzie ładnie, tak myślę). I tu pytanie: Czy trening player vs player jest efektywniejszy niż trenowanie z potworem, czy szybciej będę bił skilla na rotach, czy tam na slimach? Mam skille 56/44 oraz 11lvl.
-
Hej :)
Skillując na playerze skill rośnie tak samo szybko jak skillując na summonie czy potworze :).
Jeśli Druid spokojnie wyrabia z leczeniem - bez problemu możesz tak skillować. :)
Pozdrawiam !
-
Na drugim charze skilluje się szybciej z tego względu, że nie musisz czekać na drugiego rota czy innego moba.
-
Jezeli druid daje rade to mozesz tak trenowac, na wiekszym skillu polecan monka/slimy
-
Skilluj tak jak teraz ja 110 rp biłem w 20 drudika z p setem i wyrabiał normalnie i skill rośnie tak samo
-
Ja z kumplem skilowałem tak, że stał 25 drut i dwoma palkami ze spearami go biliśmy do skili 65 normalnie wyrabiał. Więc oszczędź kasę i skiluj spearami.
-
Dzięki za odpowiedzi. Wszystko ładnie idzie, ale muszę ze stonesów bić. Chyba, że mu założę full eq i w tedy ze spearów.
-
Zrob druidem 27 lvl i postaw monka, a na MC pallkiem wez na siebie 2 np. wolfy i tak skilluj. Najlepiej przy wodzie. http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=348241
Tu masz cos wiecej o skillowaniu.
-
Uważaj, bo będę się bawił w bicie lvl... Chcę jak najszybciej skilla bić. Monka mi może kolega postawić :) Ja mam 11 lvl i dista 61 a druid 7 lvl i jest jak na monku, tyle, że trenuje jeszcze shielding :D Wbić 70 dista i iść już expić?
-
moim zdaniem 70 na tym lvl spokojnie wystarczy a nawet może jest za duży. Na niskim poizome bardzo łatwo paść więc nie ma sensu wbijać od razu dużych skilli bo szkoda później czasu na odrabianie ich.
edit. po chwilowym zastanowieniu radziłabym Ci już iść poexpić trochę. Masz bardzo duży skill jak na swój lvl. Spokojnie Ci narazie wystarczy. (nie wiem czemu ale na początku przeczytałam, że masz 21 lvl xd chyba już pora iść spać skoro 1 od 2 nie odróżniam xd)
@CESIEK
koleżanka nie kolega;p
-
Starczy Ci juz xD, idz expic ;p, tak jak kolega up napisal, malym lvl'em latwo pasc, a szkoda pozniej odrabiac jesli wbijesz duzy skill