Robie tego questa i, szczerze mowiac, nie wiem jak dostac sie do Farmine. Moglby ktos wytlumaczyc? I jeszcze to samo z Isle of Kings, jak tam sie dostac?
Wersja do druku
Robie tego questa i, szczerze mowiac, nie wiem jak dostac sie do Farmine. Moglby ktos wytlumaczyc? I jeszcze to samo z Isle of Kings, jak tam sie dostac?
z Farmine prosta sprawa-idziesz do dowolnego krasnoluda, który obsługuje statek parowy cormaya albo kazz) i zagadujesz hi->farmine
On zacznie ci opowiadać o koloni i od tej chwili możesz już tam płynąć pytając o Farmine
Co do Isle of Kings. Musisz mieć wykonany family brooch quests i oddać broszkeDalbertowi, potem poporsu mówisz hi->passage
to by było na tyle
Dzieki bardzo, cale szczescie ten Family Brooch Quest krotki jest ;p A co mam zrobic zeby Buddel mnie przewiozl? Jakis quest?
Wielkie dzieki :) Jeszcze cos ;/ Musze zejsc w podziemie na Isle of th kings, ale jak? Chodzi o te schody za drzwiami z czerwona klamka? Nie moge ich otworzyc. "This door seems to be sealed..."
,...............Cytuj:
The Investigation
player: hi
Costello: Welcome,player:! Feel free to tell me what has brought you here.
player: Fugio
Costello: To be honest, I fear the omen in my dreams may be true. Perhaps Fugio is unable to see the danger down there. Perhaps ... you are willing to investigate this matter?
player: yes
Costello: Thank you very much! From now on you may open the warded doors to the catacombs.
Dzieki, tylko ze tam jest tyle ds'ow... A wlasnie skonczyl mi sie stealth ring musze drugiego kupic ;/ A dalbym rade zejsc na sam dol dark pyramid, zeby wziac stealth ringa? 31lvl sorc 28mlvl.
Ok, chcialem zarobic na bohy...
jak sobie nie możesz poradzić na tej wyspie, to w jaskini na Zao nie masz szans ; ) - gray