Witam. Gdzie najlepiej wykonywac taski na tarantule 27 lvl ms 27 m lvl . Czy oplaca sie na nich expic z summonami ?
Wersja do druku
Witam. Gdzie najlepiej wykonywac taski na tarantule 27 lvl ms 27 m lvl . Czy oplaca sie na nich expic z summonami ?
Taski wykonuje sie w 1 miejscu - port hope , nie oplaca sie robic ich z summonami poniewaz jest tam kilka jaskin po ktorych chodzimy przy pomocy tuneli.
Co do robienia taska polecam wand of draconia + fire wave(flam hur)
tibia-wiki.net/wiki/Tarantula_Cave_(Tiquanda)
tu masz dokladnie pokazane wejscia :))
albo pojedyncze z exori frigo + różdżka (want od Draconia)
Tak jak up pisał flam hur przyjade się jak wyskoczą 2-3+
Co do summonów to nie opłaca się, ja tam na 22lvl wychodzilem na 0 z samych tarantuli egg i kasy
http://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japierdole.jpg
Kolego powaliles mnie tym frigo, przeciez jasne to ze lepiej z flam hura bo tarantule wrazliwe na ogien....
sorry za troche hydeparkowego posta
40 Ed z 40 m levelem na softach robiłem 1.5h taska biegając po wszystkich 5 cave'each i bijąc tarantule na 0. Na jednym kółku klepałem około 90 tarantul. W 1.5h sklepałem tarantule odebrałem taska zabiłem bossa i wróciłem. Z kaski, tarantula egg, steel helmets i reszty mam po 1k profitu na taska + loot z bossa.
Ja 38MS'em w 1.5h robiłem.
Na 3 dolnych jaskiniach pod Grizzlym Adamsem.
Jak się jest tylko dla taska , to polecam zaopatrzyć się w Stealth Ringa w drodze do bossa,bo tam w 1 miejscu jest z 6tarantul.